менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

"Перезавантаження або вибрати належний завантажувального пристрою або вставте завантажувальний носій для пристрою"

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 червня 2009, 21:35
Нові члени групи

Default "Перезавантаження або вибрати належний завантажувального пристрою або вставте завантажувальний носій для пристрою"

Коли я turnon моя система виводить повідомлення
"перезавантаження або вибрати належний завантажувального пристрою або вставте завантажувальний носій з пристроєм ..."
Що я повинен робити ... У мене є перемога XP2 версії ... Я випробував усі способи, що я можу. Я перевірив жорсткий диск, кабель, BIOS також. Я відображаються ті ж повідомленні .. PLS допоможи мені ....
Old 8 червня 2009, 23:28
Донор групи

Default "Перезавантаження або вибрати належний завантажувального пристрою або вставте завантажувальний носій для пристрою"

Ти просто побудувати цю річ або повернути що-небудь? Це звучить як порядок завантаження в BIOS не встановлено право.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Новий, тільки що побудований PC: Перезавантаження і підібрати відповідний Пристрій завантаження випуск pcn00b Процесори, материнські плати RAM & 1 16 листопада 2009 00:47
Ні завантажувального пристрою доступні страйку F1, щоб повторити завантаження F2 для Setup Utility - Cant Встановити hbees888 Операційні системи Windows 1 25 травня 2009 23:01
"Помилка при завантаженні пристрої повідомлення" damadmonkey Знімні накопичувачі І ЗМІ 8 30 січня 2009 15:18
Найкоротший шлях до "Диспетчер пристроїв" ashmehta Операційні системи Windows 6 20 серпня 2008 14:49
"Відсутній - пристрою немає" DynamicMK Мережа, Модеми & VoIP 9 17 березня 2008 12:17
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.