![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Коли я turnon моя система виводить повідомлення "перезавантаження або вибрати належний завантажувального пристрою або вставте завантажувальний носій з пристроєм ..." Що я повинен робити ... У мене є перемога XP2 версії ... Я випробував усі способи, що я можу. Я перевірив жорсткий диск, кабель, BIOS також. Я відображаються ті ж повідомленні .. PLS допоможи мені .... |
|
| |||
| |||
| Ти просто побудувати цю річ або повернути що-небудь? Це звучить як порядок завантаження в BIOS не встановлено право. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Новий, тільки що побудований PC: Перезавантаження і підібрати відповідний Пристрій завантаження випуск | pcn00b | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 16 листопада 2009 00:47 |
| Ні завантажувального пристрою доступні страйку F1, щоб повторити завантаження F2 для Setup Utility - Cant Встановити | hbees888 | Операційні системи Windows | 1 | 25 травня 2009 23:01 |
| "Помилка при завантаженні пристрої повідомлення" | damadmonkey | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 8 | 30 січня 2009 15:18 |
| Найкоротший шлях до "Диспетчер пристроїв" | ashmehta | Операційні системи Windows | 6 | 20 серпня 2008 14:49 |
| "Відсутній - пристрою немає" | DynamicMK | Мережа, Модеми & VoIP | 9 | 17 березня 2008 12:17 |
| Різьба Інструменти | |
| |