![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Някой знае ли на кой да е добър почистващи безплатна регистър? и къде мога да получа такава? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CCleaner от pirform
| |||
| |||
| Има само две, които ще използвам, че са безопасни. Wise Registry Cleaner и един вграден в CCleaner. Изтеглям CCleaner Тя се предлага за изтегляне на CCleaner - Slim -- Не Toolbar което е версията без Yahoo! Toolbar. Wise регистър Изчистен |
|
| |||
| |||
| Наздраве EF аз щях да го кажа има в Downloads, когато разбрах аз, трябва да ги има в |
|
| |||
| |||
| Благодаря ви злото ... Аз вече имам CCleaner .... Аз всъщност просто си спомни, че и избяга на Registry Cleaner върху него и го поправя някои от моите проблем |
|
| |||
| |||
| Изтегляне Wise чисти също. Той отива малко по-дълбоко, отколкото CCleaner, но все още по безопасен начин. Имам всичко, което отстранява с установени никакви проблеми за една година или така сега. Това е добър инструмент, заедно с техните Disk Cleaner, както добре. Ще се изненадате за онова, което всички допълнителни че ще намерите. |
|
| |||
| |||
| Здравейте EvilFantasy, Имам купища, регистрирани в сайта ми HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Windows \ Интернет Setting \ ZoneMap \ домейни. Тези сайтове ви изглежда непознато и съвестно за мен. Безопасно ли е да изтриете ръчно? Може ли CCleaner и мъдър Cleaner да ми помогне с тези? Благодаря! |
|
| |||
| |||
| Това са домакините файл вписванията. Те са добри като тези сайтове са блокирани от добавяне на нещо злонамерен към браузъра. Оставете ги. |
|
| |||
| |||
| Здравейте EvilFantasy, Благодаря ви за информация. Аз се опитвам CCleaner и Disk Cleaner. Те са много добри. След почистването, моя компютър работи по-бързо. Отново, благодаря! |
|
| |||
| |||
| Няма проблем, радвам да помогна. |