![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ví někdo o nějaký dobrý freeware Čističe registru? a kde mohu získat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CCleaner od pirform
| |||
| |||
| Existují pouze dvě, které budu používat, které jsou bezpečné. Wise Registry Cleaner a jeden zabudovaný do CCleaner. Stáhnout CCleaner Doporučuje se stáhnout CCleaner - Slim -- Ne Toolbar , který je ve verzi bez Yahoo! Toolbar. Wise Registry Cleaner |
|
| |||
| |||
| cheers ef Chystal jsem se mu říct, že při stahování, kdy jsem si uvědomil, musím jim dát tam |
|
| |||
| |||
| Děkuji vám Evil ... já už CCleaner .... já si vzpomněl, že vlastně jen a běžel na něm registru čistší a opraveny některé z mých problémů |
|
| |||
| |||
| Stáhnout Wise cleaner také. Jde to trochu hlouběji, než CCleaner, ale přesto bezpečným způsobem. Jsem odstranil všechno, co našel bez problémů po dobu jednoho roku nebo tak nyní. Je to dobrý nástroj, spolu s jejich Disk Cleaner stejně. Budete překvapeni, co vše se navíc najde. |
|
| |||
| |||
| Hi EvilFantasy, Mám spoustu stránek registrovaných v mé HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Windows \ Internet Nastavení \ ZoneMap \ Domény. Tyto stránky vypadají cizí a úzkostlivou pro mě. Je bezpečné smazat ty ručně? Může CCleaner a Wise Cleaner pomůže mi s tím? Děkujeme vám! |
|
| |||
| |||
| To jsou Hosts položky. Jsou dobré, jak ty stránky jsou blokovány od přidávání podraz na prohlížeči. Nechat. |
|
| |||
| |||
| Hi EvilFantasy, Děkuji za info. Já jsem zkusit CCleaner disk a čistší. Jsou to velmi dobré. Po vyčištění, můj počítač běží rychleji. Again, thanks! |
|
| |||
| |||
| Žádný problém, rádi pomohou. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Editor registru. Zálohování potřebné. Změnil Fonty v registru | pete21 | Operační systémy Windows | 7 | 15. března 2009 13:32 |
| PC optimalizovatel: Registry Cleaner / seřizovač - nějaký dobrý? | dexterlevi | Operační systémy Windows | 8 | 14. února 2009 09:33 |
| Comodo Registry Cleaner BETA | evilfantasy | Obecné Software Chat | 4 | 27. Srpen 2008 02:59 |
| LCD čistší | mrdaveyk | Graphics Cards & Monitory | 2 | 2. prosince 2007 13:49 |
| ATF Cleaner | Maria | Obecné Software Chat | 2 | 30. dubna 2007 08:35 |
| Thread Nástroje | |
| |