![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Se bilo tko znati od bilo koji dobar freeware čistač registra? i gdje mogu dobiti jedan? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CCleaner by pirform
| |||
| |||
| Postoje samo dva koja ću koristiti da su sigurni. Wise Registry čistač i one koje je sagradio u CCleaner. Preuzimanje CCleaner Predlaže se da skinuti CCleaner - Slim -- Ne Toolbar koja je verzija bez Yahoo! Toolbar. Mudar Registry čistiju |
|
| |||
| |||
| klicati ef. ja o njemu reći da je bio tamo u downloads kada sam shvatila da trebam ih staviti u tu |
|
| |||
| |||
| Hvala Zlo ... ja već CCleaner .... ja zapravo samo podsjetiti da i ran Registry čistač na njega, te fiksni neke od mojih problema |
|
| |||
| |||
| Download Wise čistač također. To ide malo dublje od CCleaner, ali ipak na siguran način. Imam uklonjene sve pronađeno bez problema za godinu dana ili tako sada. To je dobar alat, zajedno sa svojim disku kao čistač. Bit ćete iznenađeni što sve dodatno će naći. |
|
| |||
| |||
| Hi EvilFantasy, Imam hrpe website registrirani u mom HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Windows \ Internet Podešavanje \ ZoneMap \ Domains. Ove web stranice nisu upoznati izgled i pun obzira za mene. Is it siguran to izbrisati one ručno? Mogu CCleaner i Mudar Čistač mi pomogne sa ovim? Hvala! |
|
| |||
| |||
| To su datoteke Hosts unose. Oni su dobri, kao i one stranice su blokirani od dodajući ništa malicioznog u preglednik. Ostavite ih. |
|
| |||
| |||
| Hi EvilFantasy, Hvala za info. Ja sam probati CCleaner i disk čistač. Oni su vrlo dobri. Nakon čišćenja, moje računalo radi brže. Opet, hvala! |
|
| |||
| |||
| Nema problema, rado pomoći. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Registry Editor. Sigurnosna kopija potrebna. Promijenjen Fontovi u Registry | pete21 | Windows Operating Systems | 7 | 15. ožujak 2009 13:32 |
| PC Optimiser: Matični čistiju / popravljač - Bilo koji Dobar? | dexterlevi | Windows Operating Systems | 8 | 14. veljača 2009 09:33 |
| COMODO Registry čistiju BETA | evilfantasy | Općenito Software Chat | 4 | 27. kolovoz 2008 02:59 |
| LCD čistionica | mrdaveyk | Graphics Cards & Monitors | 2 | 2. prosinac 2007 13:49 |
| ATF čistiju | Maria | Općenito Software Chat | 2 | 30. travanj 2007 08:35 |
| Thread Tools | |
| |