![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Csinál akárki tud olyan jó freeware registry tisztítók? és hol tud én kap egy?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
CCleaner által pirform
|
|||
|
|||
|
Csak két, hogy fogom használni, hogy biztonságban vannak. Wise Registry Cleaner és az egy beépített CCleaner.
Letöltés CCleaner Azt javasoljuk, hogy töltse le a CCleaner - Slim -- Nem Eszköztár az a változat, amely nélkül a Yahoo! Eszköztárat. Wise Registry Cleaner |
|
|
|||
|
|||
|
cheers ef voltam, hogy mondja meg neki, ott a letöltés, amikor rájöttem, hogy vennem kell őket oda
|
|
|
|||
|
|||
|
Köszönöm Evil ... én már CCleaner .... én valójában csak futott, és emlékezett rá, hogy a rendszerleíró adatbázis-tisztító rajta és ez az én állandó probléma
|
|
|
|||
|
|||
|
Download Wise tisztább is. Megy egy kicsit mélyebbre, mint CCleaner de mégis biztonságos módon. Én eltávolítottam mindent találtam gond nélkül egy évig vagy úgy most. Ez egy jó eszköz együtt a lemez tisztább is. Fogsz lepődni, hogy mi minden extra fog találni.
|
|
|
|||
|
|||
|
Hi EvilFantasy,
Nekem van egy csomó honlapon regisztrált az én HKey_Local_Machine \ Software \ Windows \ Internet Setting \ ZoneMap \ Domains. Ezeket a honlapokat néz ismeretlen és lelkiismeretes nekem. Biztonságos-e törölni ezeket kézzel? Lehet CCleaner Cleaner Wise és segítsen nekem ezzel? Köszönöm!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ezek a Hosts fájl bejegyzéseket. Jók ezek a helyek blokkolva van hozzá valami rosszindulatú a böngészőnek. Hagyjuk őket.
|
|
|
|||
|
|||
|
Hi EvilFantasy,
Thank you for the info. Én meg CCleaner és lemez tisztító. Ezek nagyon jók. Miután a takarítás, a számítógépem gyorsabban fut. Még egyszer, köszönöm!
|
|
|
|||
|
|||
|
Semmi probléma, szívesen segít.
|