![]() |
|
| |||
| |||
| האם מישהו מכיר לניקוי הרישום של כל freeware טוב? ו איפה אני יכול להשיג אחד? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CCleaner ידי pirform
| |||
| |||
| יש רק שני כי אני אשתמש בטוחים. מנקה וייז הרישום ואת אחד המובנים CCleaner. להוריד CCleaner מומלץ להוריד את CCleaner - סלים -- לא, סרגל הכלים המהווה את הגירסה ללא Yahoo! סרגל הכלים. וייז הרישום מנקה |
|
| |||
| |||
| הידד אני EF היה לספר לו שם של הורדות כאשר אני הבנתי צריך לשים אותם שם |
|
| |||
| |||
| תודה הרע ... יש לי כבר CCleaner .... אני בעצם רק לזכור כי והעביר את הרישום על מנקה אותו והוא קבוע כמה הבעיה שלי |
|
| |||
| |||
| הורד וייז גם מנקה. זה הולך קצת יותר עמוק CCleaner אבל עדיין באופן בטוח. יש לי להסיר הכל נמצא ללא בעיות במשך שנה או כך עכשיו. זה כלי טוב יחד עם הדיסק שלהם גם מנקה. אתה תהיה מופתע על מה כל עוד היא תמצא. |
|
| |||
| |||
| היי EvilFantasy, יש לי המון באתר רשומים Hkey_Local_Machine שלי \ Software \ Windows \ Internet הגדרת \ ZoneMap \ Domains. אתרים אלה מקפידים להיראות מוכר לי. האם זה בטוח למחוק אותם ידנית? CCleaner יכול וחכם מנקה לעזור לי עם אלה? תודה! |
|
| |||
| |||
| אלה הם ערכים בקובץ Hosts. הם טובים כמו באתרים אלה חסומות הוספת דבר זדוני בדפדפן. עזוב אותם. |
|
| |||
| |||
| היי EvilFantasy, תודה על במידע. ניסיתי CCleaner ו Disk Cleaner. הם טובים מאוד. לאחר ניקוי, המחשב שלי רץ מהר יותר. שוב, תודה! |
|
| |||
| |||
| אין בעיה, שמח לעזור. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הרישום. הגיבוי הדרוש. גופנים הרישום השתנה | pete21 | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 15 מרץ 2009 13:32 |
| מחשב Optimiser: הרישום מנקה / מסדר - טוב? | dexterlevi | מערכות ההפעלה Windows | 8 | 14th פברואר 2009 09:33 |
| Comodo הרישום מנקה בטא | evilfantasy | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | -27 אוגוסט 2008 02:59 |
| מנקה LCD | mrdaveyk | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 2nd דצמבר 2007 13:49 |
| ATF מנקה | מריה | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | ה -30 לאפריל 2007 08:35 |
| שרשרת כלים | |
| |