mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Registry Cleaner?

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 25, 2008, 11:14
Narys

Default Registry Cleaner?

Does anybody know bet gera Freeware registro valymo? ir kur galima gauti?
Old Kovas 25, 2008, 11:16
Donorų grupės

CCleaner pagal pirform
legendinis taikymo

Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Pagrindinė plokštė:
Asus p5q Deluxe
RAM atmintis:
4 koncertą OCZ 1066MHz SLI
Graphics Card (-ai):
NVIDIA EVGA 8800 Ultra ko
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
750 koncertą Seagate, 32meg talpyklos
Optical Drive (s):
3 Asus DVD rašytojų, LightScribe
Case / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Aušinimas:
tuniq bokštas
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit LAN ports
Monitorius (-ai):
24 "Dell 2408wfp
Operacinė sistema (-os):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old Kovas 25, 2008, 11:19
Moderatorius Grupė

Yra tik dvi, kad aš naudoti, kad būtų saugūs. Wise Registry Cleaner ir vieną pastatė į CCleaner.

Atsisiųsti CCleaner Manoma, kad atsisiųsti CCleaner - Slim -- Nr juosta yra be "Yahoo versija! Toolbar.

Wise Registry Cleaner

Old Kovas 25, 2008, 11:21
Donorų grupės

Cheers EF buvau apie jam pasakyti ten parsisiųsti, kai supratau, kad turiu juos ten
Old Kovas 25, 2008, 11:21
Narys

Ačiū Evil ... Aš jau turiu CCleaner .... Aš iš tikrųjų tiesiog pamiršti, kad ir bėgo Registry Cleaner apie jį, ir jis nustatomas kai mano problema
Old Kovas 25, 2008, 11:31
Moderatorius Grupė

Parsisiųsti Išminčius siurblys taip pat. Aišku šiek tiek giliau nei CCleaner, bet vis dar saugiai. Odtrąciłem viskas rasti ne metus ar taip ir dabar problemų. Tai gera priemonė kartu su savo disko siurblys taip pat. Jūs būsite nustebinti, ką visas papildomas ji ras.

Old Kovas 29, 2008, 00:17
Naujas Narys

Hi EvilFantasy,

Turiu apkrovų svetainėje registruotas mano HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Windows \ Internet Setting \ ZoneMap \ Domenai. Šios svetainės atrodo nepažįstamas ir skrupulingai man.

Ar saugu pašalinti tuos rankiniu būdu? Ar CCleaner ir Wise Cleaner padėti man su tai?

Ačiū!
Old Kovas 29, 2008, 09:05
Moderatorius Grupė

Tai yra Hosts failą įrašai. Jie yra geros, kokios svetainės yra blokuojamas įtraukiant nieko kenksminga į naršyklę. Palikite juos.

Old Kovas 30, 2008, 03:53
Naujas Narys

Hi EvilFantasy,

Ačiū už info. Aš pabandyti CCleaner ir disko švaresnis. Jie yra labai geri. Po valymo, mano kompiuteryje veikia sparčiau.

Again, thanks!
Old Kovas 30, 2008, 09:50
Moderatorius Grupė

Jokių problemų, stengiamės padėti.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Registro redaktoriaus. Atsarginė Needed. Pasikeitė Šriftai registro pete21 Windows "operacinės sistemos 7 Kovas 15, 2009 13:32
PC optimizavimo: Registry Cleaner / Fixer - kokios geros? dexterlevi Windows "operacinės sistemos 8 14 vasaris 2009 09:33
Comodo Registry Cleaner BETA evilfantasy BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 4 Rugpjūtis 27, 2008 02:59
LCD siurblys mrdaveyk Graphics Cards & Monitoriai 2 2 gruodis 2007 13:49
ATF Cleaner Marija BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 Balandis 30, 2007 08:35
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.