![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Does anybody know bet gera Freeware registro valymo? ir kur galima gauti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CCleaner pagal pirform
| |||
| |||
| Yra tik dvi, kad aš naudoti, kad būtų saugūs. Wise Registry Cleaner ir vieną pastatė į CCleaner. Atsisiųsti CCleaner Manoma, kad atsisiųsti CCleaner - Slim -- Nr juosta yra be "Yahoo versija! Toolbar. Wise Registry Cleaner |
|
| |||
| |||
| Cheers EF buvau apie jam pasakyti ten parsisiųsti, kai supratau, kad turiu juos ten |
|
| |||
| |||
| Ačiū Evil ... Aš jau turiu CCleaner .... Aš iš tikrųjų tiesiog pamiršti, kad ir bėgo Registry Cleaner apie jį, ir jis nustatomas kai mano problema |
|
| |||
| |||
| Parsisiųsti Išminčius siurblys taip pat. Aišku šiek tiek giliau nei CCleaner, bet vis dar saugiai. Odtrąciłem viskas rasti ne metus ar taip ir dabar problemų. Tai gera priemonė kartu su savo disko siurblys taip pat. Jūs būsite nustebinti, ką visas papildomas ji ras. |
|
| |||
| |||
| Hi EvilFantasy, Turiu apkrovų svetainėje registruotas mano HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Windows \ Internet Setting \ ZoneMap \ Domenai. Šios svetainės atrodo nepažįstamas ir skrupulingai man. Ar saugu pašalinti tuos rankiniu būdu? Ar CCleaner ir Wise Cleaner padėti man su tai? Ačiū! |
|
| |||
| |||
| Tai yra Hosts failą įrašai. Jie yra geros, kokios svetainės yra blokuojamas įtraukiant nieko kenksminga į naršyklę. Palikite juos. |
|
| |||
| |||
| Hi EvilFantasy, Ačiū už info. Aš pabandyti CCleaner ir disko švaresnis. Jie yra labai geri. Po valymo, mano kompiuteryje veikia sparčiau. Again, thanks! |
|
| |||
| |||
| Jokių problemų, stengiamės padėti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Registro redaktoriaus. Atsarginė Needed. Pasikeitė Šriftai registro | pete21 | Windows "operacinės sistemos | 7 | Kovas 15, 2009 13:32 |
| PC optimizavimo: Registry Cleaner / Fixer - kokios geros? | dexterlevi | Windows "operacinės sistemos | 8 | 14 vasaris 2009 09:33 |
| Comodo Registry Cleaner BETA | evilfantasy | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | Rugpjūtis 27, 2008 02:59 |
| LCD siurblys | mrdaveyk | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 2 gruodis 2007 13:49 |
| ATF Cleaner | Marija | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | Balandis 30, 2007 08:35 |
| Temos įrankiai | |
| |