![]() |
|
| |||
| |||
| Vai kāds zina par kādu labu freeware reģistra tīrītāji? un kur es varu saņemt vienu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CCleaner pēc pirform
| |||
| |||
| Ir tikai divas, ka es izmantošu, kas ir drošas. Gudrs reģistra tīrāku un viens iebūvēts CCleaner. Lejupielādēt CCleaner Ir ierosināts, lai lejupielādētu CCleaner - Slim -- Nē rīkjoslu kas ir versija bez Yahoo! Toolbar. Wise Registry Cleaner |
|
| |||
| |||
| cheers ef i bija aptuveni pastāstīt viņam tur downloads, kad es sapratu, man ir nepieciešams, lai tie tur |
|
| |||
| |||
| Paldies Evil ... man jau ir CCleaner .... es tiešām tikko atcerējās, ka un vadīja reģistra tīrāku uz tā, un tas noteica dažas manas problēmas |
|
| |||
| |||
| Download Wise tīrītājs arī. Pats nedaudz dziļāk par CCleaner tomēr ir drošā veidā. Man ir izņemta visa konstatēti nekādi gadu vai tā tagad problēmas. Tas ir labs instruments, līdz ar to disku tīrītājs as well. Jūs būsiet pārsteigts par to, ko visi papildu tas atradīs. |
|
| |||
| |||
| Hi EvilFantasy, Man ir slodze mājas lapas reģistrēto mana HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Windows \ Internet Setting \ ZoneMap \ Domains. Šīs mājas lapas izskats mazpazīstama un skrupulozi par mani. Vai ir droši izdzēst tos telefonā manuāli? Vai CCleaner un Wise Apkopēja man palīdzēt ar šo? Paldies! |
|
| |||
| |||
| Tie ir Hosts faila ieraksti. Tās ir labas, kā šīs teritorijas ir bloķēti, pievienojot kaut ļaunprātīga ar pārlūkprogrammu. Atstāt tos. |
|
| |||
| |||
| Hi EvilFantasy, Paldies par info. Es tā mēģināt CCleaner un disku tīrītājs. Tie ir ļoti labi. Pēc tīrīšanas, mans dators darbojas ātrāk. Again, thanks! |
|
| |||
| |||
| Nekādu problēmu, priecīgs palīdzēt. |
![]() |
|
| Bookmarks |