![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czy ktoś zna jakieś dobre czyszczenia rejestru freeware? i gdzie mogę je stworzyć? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ccleaner przez pirform
| |||
| |||
| Istnieją tylko dwa, że będę używał, że są bezpieczne. Czyszczenia rejestru Wise i ten wbudowany w CCleaner. Pobrać CCleaner Proponuje się, aby pobrać CCleaner - Slim -- Nr Toolbar który jest w wersji bez Yahoo! Toolbar. Wise Registry Cleaner |
|
| |||
| |||
| cheers EF miałem mu powiedzieć, że w BitTorrent, gdy zdałam sobie sprawę, muszę je tam |
|
| |||
| |||
| Dziękuję zła ... Mam już CCleaner .... i właściwie tylko pamiętać, że i pobiegł do czyszczenia rejestru na nią i poprawiono kilka mojego problemu |
|
| |||
| |||
| Pobierz Wise również czystsze. Oczywiste jest nieco głębiej niż CCleaner ale w bezpieczny sposób. Mam usunąć wszystko, co znaleziono żadnych problemów na rok lub ją teraz. Jest to dobre narzędzie wraz z ich Disk Cleaner również. Będziesz zaskoczony, co wszystkie dodatkowe znajdzie. |
|
| |||
| |||
| Hi EvilFantasy, Mam mnóstwo stronie zarejestrowany w moim HKEY_Local_Machine \ Software \ Windows \ Internet Setting \ ZoneMap \ Domains. Te strony polecamy znane i skrupulatnie dla mnie. Czy można bezpiecznie usunąć te ręcznie? Czy CCleaner i madry Cleaner mi pomóc z tym? Dziękuję! |
|
| |||
| |||
| Są to wpisy w pliku Hosts. Są to dobre, jak te miejsca są zablokowane dodawanie coś złośliwego do przeglądarki. Zostawcie ich. |
|
| |||
| |||
| Hi EvilFantasy, Dziękuję za info. Starałem CCleaner i Disk Cleaner. Są bardzo dobre. Po oczyszczeniu, mój komputer działa szybciej. Again, thanks! |
|
| |||
| |||
| Nie ma problemu, cieszę się, że pomoc. |
![]() |
|
| Zakładki |