![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nu cunosc pe nimeni cu privire la orice curatatorii bună registru drum liber? şi unde pot lua unul? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CCleaner de pirform
| |||
| |||
| Există doar două pe care o voi folosi, care sunt în siguranţă. Wise mai curat registru şi o construit în CCleaner. Descărca CCleaner Se sugerează pentru a descărca CCleaner - Slim -- Nu Toolbar care este versiunea fără a Yahoo! Bara de instrumente. Wise Registry Cleaner |
|
| |||
| |||
| Am noroc ef a fost pe cale să-i spun acolo, în descărcări cînd i-am dat seama nevoia de a le-a pus acolo, în |
|
| |||
| |||
| Mulţumesc Evil ... am deja CCleaner .... Eu de fapt, chiar şi a amintit faptul că a fugit Registry Cleaner on it şi it fixat o parte din problema mea |
|
| |||
| |||
| Descarca Wise, de asemenea, mai curat. Se merge un pic mai profund decât CCleaner, dar încă într-o manieră sigură. L-am eliminat tot ce găsit fără probleme pentru un an sau so acum. Este un bun instrument, împreună cu discul lor, mai curat, de asemenea. Vei fi surprins ca la ceea ce toate suplimentare va găsi. |
|
| |||
| |||
| Max EvilFantasy, Eu am mulţime de site-ul meu înregistrate în HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Windows \ Internet Setarea \ ZoneMap \ Domenii. Aceste site-uri web arata nefamiliare şi scrupulozitate pentru mine. Este sigur să şterg aceste manual? Pot CCleaner şi Wise Cleaner ajută-mă cu astea? Mulţumesc! |
|
| |||
| |||
| Acestea sunt fişierul Hosts intrări. Ele sunt de bun ca acele site-uri sunt blocate de la adăugarea de nimic rău intenţionat pentru a browser-ului. Lasă-le. |
|
| |||
| |||
| Max EvilFantasy, Vă mulţumesc pentru info. Am făcut încerca CCleaner de disc şi mai curat. Ei sunt foarte bune. După curăţare, computerul meu ruleaza mai repede. Din nou, thanks! |
|
| |||
| |||
| Nici o problemă, plăcerea de a ajuta. |
![]() |
|
| Marcaje |