![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vie niekto o nejaký dobrý freeware Čističe registra? a kde môžem získať? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CCleaner Autor pirform
| |||
| |||
| Existujú iba dve, ktoré budem používať, ktoré sú bezpečné. Wise Registry Cleaner a jeden zabudovaný do CCleaner. Stiahnuť CCleaner Odporúča sa stiahnuť CCleaner - Slim -- Nie Toolbar , Ktorý je vo verzii bez Yahoo! Toolbar. Wise Registry Cleaner |
|
| |||
| |||
| cheers ef Chystal som sa mu povedať, že pri sťahovaní, keď som si uvedomil, musím im dať tam |
|
| |||
| |||
| Ďakujem vám Evil ... já už CCleaner .... já si spomenul, že vlastne len a bežal na ňom registra čistejšie a opravené niektoré z mojich problémov |
|
| |||
| |||
| Stiahnuť Wise cleaner tiež. Ide to trochu hlbšie, ako CCleaner, ale napriek tomu bezpečným spôsobom. Som odstránil všetko, čo našiel bez problémov po dobu jedného roka alebo tak teraz. Je to dobrý nástroj, spolu s ich Disk Cleaner rovnako. Budete prekvapení, čo všetko sa navyše nájde. |
|
| |||
| |||
| Hi EvilFantasy, Mám veľa stránok registrovaných v mojej HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Windows \ Internet Nastavenia \ ZoneMap \ Domény. Tieto stránky vyzerajú cudzie a dôslednou pre mňa. Je bezpečné zmazať tie ručne? Môže CCleaner a Wise Cleaner pomôže mi s tým? Ďakujeme vám! |
|
| |||
| |||
| To sú Hosts položky. Sú dobré, ako tie stránky sú blokované od pridávanie podraz na prehliadači. Nechať. |
|
| |||
| |||
| Hi EvilFantasy, Ďakujem za info. Ja som skúsiť CCleaner disk a čistejšie. Sú to veľmi dobré. Po vyčistení, môj počítač beží rýchlejšie. Again, thanks! |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém, radi pomôžu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Editor databázy Registry. Zálohovanie potrebné. Zmenil Fonty v registri | pete21 | Operačné systémy Windows | 7 | 15. marca 2009 13:32 |
| PC optimalizovatel: Registry Cleaner / seřizovač - nejaký dobrý? | dexterlevi | Operačné systémy Windows | 8 | 14. februára 2009 09:33 |
| Comodo Registry Cleaner BETA | evilfantasy | Všeobecné Software Chat | 4 | 27. August 2008 02:59 |
| LCD čistejšie | mrdaveyk | Graphics Cards & Monitory | 2 | 2. decembra 2007 13:49 |
| ATF Cleaner | Maria | Všeobecné Software Chat | 2 | 30. apríla 2007 08:35 |
| Thread Tools | |
| |