мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Регистры чисти?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 25. Јан 2008, 11:14
Мембер Гроуп

Да ли неко зна за неки добар схареуаре за чишћење регистра! и где могу да добијем једну?
Old 25. Јан 2008, 11:16
Донаторска Група

ЦЦлеанер је пирформ
легендарног апликације

Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Куад к6600@3.2Гхз
Матичне плоче:
Асус п5к заварати
РАМ меморија:
4 чезе оцз 1066мхз сли
Графичка картица (е):
НВИДИА евга 8800 ултра ко
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
750 чезе СЕАГАТЕ, 32мег цацхе
Оптички погон (е):
3 Асус ДВД писцима, лигхтсцрибе
Цасе / псу:
армоурсуите-лиан ли пц-п60
Хлађење:
туник торањ
Нетуорк / Интернет:
дуал Гигабит ЛАН портови
Монитор (е):
24 "Делл 2408уфп
Оперативни систем (е):
уинфаил видик 64 | Убунту / АРЦХ Линукс
Old 25. Јан 2008, 11:19
Модератор / ица групе

Постоје само два који ћу користити да су безбедни. Мудри Регистры Цлеанер и један уграђени у Лиценсе: фрееуаре.

Скидати ЦЦлеанер Предлаже се да скинути ЦЦлеанер - Слим -- Не Тоолбар која је верзија без Ыахоо! Тоолбар.

Мудар регистар чисти

Old 25. Јан 2008, 11:21
Донаторска Група

Живели ЕФ сам о да му кажем тамо у доунлоад када сам схватио да треба да их стави тамо
Old 25. Јан 2008, 11:21
Мембер Гроуп

Хвала вам зла ... ја већ Лиценсе: фрееуаре .... ја у ствари само памти да се и отрча Регистры Цлеанер на њега и он Фиксна неке од мојих проблема
Old 25. Јан 2008, 11:31
Модератор / ица групе

Преузмите Мудри и чистији. Иде мало дубље него Лиценсе: фрееуаре, али још увек у безбедан начин. Уклонили сам све нашао без проблема за годину дана или сада. То је добар алат заједно са својим Диск Цлеанер као. Бићете изненађени шта све додатне ће наћи.

Old 29. Јан 2008, 00:17
Нови члан групе

Хи ЕвилФантасы,

Имам хрпе сајт регистрован у мом ХКЕЫ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ \ СОФТУАРЕ \ УИНДОУС \ интернет Подешавање \ ЗонеМап \ домене. Ови веб изгледају непознати и пун обзира за мене.

Да ли је безбедно да избришете ручно? Лиценсе: фрееуаре може да чисти и разумни ми помогне са овим?

Хвала!
Old 29. Јан 2008, 09:05
Модератор / ица групе

Они су домаћини датотеку уноса. Они су добри као они који сајтови су блокирани од додавања ништа злонамерно у прегледачу. Оставите их.

Old 30. Јан 2008, 03:53
Нови члан групе

Хи ЕвилФантасы,

Хвала вам за информације. Ја сам покушати Лиценсе: фрееуаре и Диск Цлеанер. Они су веома добри. Након чишћења, мој рачунар ради брже.

Опет, хвала!
Old 30. Јан 2008, 09:50
Модератор / ица групе

Нема проблема, радо помоћи.

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц