![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Да ли неко зна за неки добар схареуаре за чишћење регистра! и где могу да добијем једну? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЦЦлеанер је пирформ
| |||
| |||
| Постоје само два који ћу користити да су безбедни. Мудри Регистры Цлеанер и један уграђени у Лиценсе: фрееуаре. Скидати ЦЦлеанер Предлаже се да скинути ЦЦлеанер - Слим -- Не Тоолбар која је верзија без Ыахоо! Тоолбар. Мудар регистар чисти |
|
| |||
| |||
| Живели ЕФ сам о да му кажем тамо у доунлоад када сам схватио да треба да их стави тамо |
|
| |||
| |||
| Хвала вам зла ... ја већ Лиценсе: фрееуаре .... ја у ствари само памти да се и отрча Регистры Цлеанер на њега и он Фиксна неке од мојих проблема |
|
| |||
| |||
| Преузмите Мудри и чистији. Иде мало дубље него Лиценсе: фрееуаре, али још увек у безбедан начин. Уклонили сам све нашао без проблема за годину дана или сада. То је добар алат заједно са својим Диск Цлеанер као. Бићете изненађени шта све додатне ће наћи. |
|
| |||
| |||
| Хи ЕвилФантасы, Имам хрпе сајт регистрован у мом ХКЕЫ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ \ СОФТУАРЕ \ УИНДОУС \ интернет Подешавање \ ЗонеМап \ домене. Ови веб изгледају непознати и пун обзира за мене. Да ли је безбедно да избришете ручно? Лиценсе: фрееуаре може да чисти и разумни ми помогне са овим? Хвала! |
|
| |||
| |||
| Они су домаћини датотеку уноса. Они су добри као они који сајтови су блокирани од додавања ништа злонамерно у прегледачу. Оставите их. |
|
| |||
| |||
| Хи ЕвилФантасы, Хвала вам за информације. Ја сам покушати Лиценсе: фрееуаре и Диск Цлеанер. Они су веома добри. Након чишћења, мој рачунар ради брже. Опет, хвала! |
|
| |||
| |||
| Нема проблема, радо помоћи. |