![]() |
|
| |||
| |||
| Herkes herhangi bir iyi ücretsiz kayıt defteri temizleyicileri biliyor mu? ve nerede bir alabilirim? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pirform tarafından CCleaner
| |||
| |||
| Sadece iki ki güvenli kullanmak olacaktır bulunmaktadır. Wise Registry Cleaner ve bir CCleaner yerleşik. Indirmek CCleaner Bu indirmek için tavsiye edilir CCleaner - Slim -- Hayır Araç Çubuğu hangi Yahoo olmadan sürümüdür! Araç Çubuğu. Wise Registry Cleaner |
|
| |||
| |||
| cheers ef Ben orada ne zaman i fark orada onları koymak gerekir siteleri onu anlatmak oldu |
|
| |||
| |||
| Kötü ... Zaten CCleaner var teşekkür ederim .... ben gerçekten adil ve kayıt defteri üzerinde temiz ve bazı benim sorunum sabit koştu hatırladı |
|
| |||
| |||
| Download Wise temiz da. Biraz daha CCleaner ama yine de güvenli bir şekilde derin gider. Her şeyi bir yıl ya da öylesine Henüz sorunları ile bulundu kaldırdık. It ile disk olarak da temiz boyunca iyi bir araçtır. Size ne hepsini bulabilirsiniz ekstra olarak şaşıracaksınız. |
|
| |||
| |||
| Hi EvilFantasy, Ben \ Software \ Windows \ Internet ayarlama \ ZoneMap \ Domains web sitesinin yük benim HKEY_LOCAL_MACHINE kaydoldum. Bu web sitelerinde yabancı ve benim için titiz bak. Güvenli elle silmek için mi? CCleaner ve Wise Cleaner bu bana yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| Bu Hosts girdiler dosyası. Onlar bu siteleri şey tarayıcı zararlı ekleyerek engellenir olarak iyi. Onları bırak. |
|
| |||
| |||
| Hi EvilFantasy, Bilgi için teşekkür ederiz. Ben CCleaner ve disk temiz çalıştım. They are very good. Temizlendikten sonra, benim bilgisayar daha hızlı çalışır. Tekrar teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| Sorun değil, yardımcı olmak için sevindim. |
![]() |
|
| Bookmarks |