![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хто-небудь знає будь-який хороший очисники реєстру безкоштовна? і де я можу його отримати? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CCleaner по pirform
| |||
| |||
| Є тільки два, що я буду використовувати, які є безпечними. Мудрі чистого реєстру і один вбудована в CCleaner. Завантаження CCleaner Він запропонував, щоб завантажити CCleaner - Slim -- Ні інструментів яка є версія без Yahoo! Панель інструментів. Wise Registry Cleaner |
|
| |||
| |||
| Cheers EF я збирався сказати йому, в завантаження, коли я зрозумів, що необхідно покласти їх туди |
|
| |||
| |||
| Спасибі вам зла ... У мене вже є CCleaner .... я дійсно згадав, що й побіг Registry Cleaner на нього, і він Виправлені деякі з моїх проблема |
|
| |||
| |||
| Завантажити Мудрого Cleaner також. Сама трохи глибше, ніж CCleaner але безпечним чином. Я видалив все знайшов без проблем протягом року або це зараз. Це хороший інструмент разом з їх Disk Cleaner також. Ви будете здивовані, як до того, що всі додаткові воно знайде. |
|
| |||
| |||
| Привіт EvilFantasy, Я навантажень сайт зареєстрований в моїй Hkey_Local_Machine \ Software \ Windows \ Internet Налаштування \ ZoneMap \ Домени. Ці веб-сайти виглядати незнайомими та скрупульозного для мене. Чи безпечно видалити ці вручну? І Мудрого може CCleaner Cleaner допомогти мені з цим? Спасибо! |
|
| |||
| |||
| Такі записи файлу Hosts. Вони хороші як ці сайти заблоковані додавати нічого шкідливого в браузер. Залиште їх. |
|
| |||
| |||
| Привіт EvilFantasy, Дякуємо за інформацію. Я спробував і CCleaner Disk Cleaner. Вони дуже хороші. Після очищення, мій комп'ютер працює швидше. Знову ж таки, спасибо! |
|
| |||
| |||
| Немає проблем, радий допомогти. |