![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου,
Θέλω να απομακρυσμένη πρόσβαση στον υπολογιστή μου μέσω του δικτύου LAN. Τώρα έχω δοκιμάσει το MSN και εγώ δεν φαίνεται να θέλουν να εργαστούν. Τώρα αυτός ο υπολογιστής που θέλω να τρέχει όλο το χρόνο και δεν έχουν με την οθόνη. Αν λοιπόν πρέπει να κάνουμε κάτι για να το coputer Θέλω μόνο να πηδούν σε έναν υπολογιστή και να την ελέγχουν. Τώρα, αν έχω όλα τα προγράμματα σχετικά με αυτό, θα έχει μια δοκιμαστική περίοδο. Τώρα δεν μπορώ να το κάνω μέσω Remote Control Desktop επειδή δεν έχω καμία διακομιστή. Οποιαδήποτε βοήθεια pls Το σύστημά μου: Cohen
|
|
| |||
| |||
| Γεια σου Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν όπως UltraVNC, που θα σας κάνουν. Τι λειτουργικό σύστημα είναι να τρέχει, δεν πρέπει απαραίτητα να τρέχει σε ένα διακομιστή απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. Μπορείτε να το κάνετε για XP και Vista. Ελπίζω ότι αυτό βοηθά. Many Thanks Leo |
|
| |||
| |||
| Εντάξει γίνει μέσω αυτής της ιστοσελίδας -- http://www.microsoft.com/windowsxp/u...moteintro.mspx |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αυτό είναι ένα έγκλημα; Πρόσβαση κάποιος elses Hotmail | YRTNEG | Off Topic Συζήτηση | 4 | 26 Απρ 2009 13:14 |
| Η πρόσβαση σε Vista, χωρίς κωδικό πρόσβασης | MJM | Λειτουργικά συστήματα Windows | 18 | 29 Αυγ 2008 03:18 |
| Συγγνώμη τη μου πάλι - Εκτυπώσεις προβλήματα + Πρόσβαση σε δίκτυο έναν υπολογιστή | rbscooby | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 10 | 28 Απρ 2008 13:58 |
| Πρόσβαση σε ένα λογαριασμό email ακυρωθούν | atomicjenn01 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 3 Φεβ 2008 13:48 |
| Πρόσβαση σε δίκτυο από απόσταση. | littleeddy | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 7 | 20 Ιαν 2008 17:33 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |