μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Απομακρυσμένη πρόσβαση σε έναν υπολογιστή δωρεάν μέσω LAN

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 24 Ιανουαρίου 2008, 17:15
Banned Ομάδα

Default Απομακρυσμένη πρόσβαση σε έναν υπολογιστή δωρεάν μέσω LAN

Γεια σου,
Θέλω να απομακρυσμένη πρόσβαση στον υπολογιστή μου μέσω του δικτύου LAN.
Τώρα έχω δοκιμάσει το MSN και εγώ δεν φαίνεται να θέλουν να εργαστούν.
Τώρα αυτός ο υπολογιστής που θέλω να τρέχει όλο το χρόνο και δεν έχουν με την οθόνη. Αν λοιπόν πρέπει να κάνουμε κάτι για να το coputer Θέλω μόνο να πηδούν σε έναν υπολογιστή και να την ελέγχουν. Τώρα, αν έχω όλα τα προγράμματα σχετικά με αυτό, θα έχει μια δοκιμαστική περίοδο. Τώρα δεν μπορώ να το κάνω μέσω Remote Control Desktop επειδή δεν έχω καμία διακομιστή.
Οποιαδήποτε βοήθεια pls

Το σύστημά μου: Cohen

Processor (s):
Dual Core 2.11GHZ
Motherboard:
Asus - M2N X SE
Μνήμες:
2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
320GB Sata
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Shaw
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Benq
Operating System (s):
Windows XP
Old 24 Ιανουαρίου 2008, 17:56
Ομάδα Δωρητών

Γεια σου

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν όπως UltraVNC, που θα σας κάνουν.

Τι λειτουργικό σύστημα είναι να τρέχει, δεν πρέπει απαραίτητα να τρέχει σε ένα διακομιστή απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. Μπορείτε να το κάνετε για XP και Vista.

Ελπίζω ότι αυτό βοηθά.

Many Thanks

Leo
Old 24 Ιανουαρίου 2008, 18:00
Banned Ομάδα

Εντάξει γίνει μέσω αυτής της ιστοσελίδας -- http://www.microsoft.com/windowsxp/u...moteintro.mspx
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Αυτό είναι ένα έγκλημα; Πρόσβαση κάποιος elses Hotmail YRTNEG Off Topic Συζήτηση 4 26 Απρ 2009 13:14
Η πρόσβαση σε Vista, χωρίς κωδικό πρόσβασης MJM Λειτουργικά συστήματα Windows 18 29 Αυγ 2008 03:18
Συγγνώμη τη μου πάλι - Εκτυπώσεις προβλήματα + Πρόσβαση σε δίκτυο έναν υπολογιστή rbscooby Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 10 28 Απρ 2008 13:58
Πρόσβαση σε ένα λογαριασμό email ακυρωθούν atomicjenn01 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 1 3 Φεβ 2008 13:48
Πρόσβαση σε δίκτυο από απόσταση. littleeddy Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 7 20 Ιαν 2008 17:33
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.