![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bok,
Želim moj računalo daljinski pristup putem LAN. Sada sam pokušao MSN a ja ne želim činiti se to funkcionirati. Sada ovom računalu želim imati prikazuju cijelo vrijeme i nemaju zaslon. Dakle, ako mi je potrebno učiniti ništa na coputer ja pravedan ištanje to skočiti na računalo i kontrolirati ga. Sada, ako imam ikakav program na njemu, on će imati trial perioda. Sada ne mogu to učiniti preko Remote Desktop Control jer ja nemam poslužitelju. Bilo kakva pomoć pls My System: Cohen
|
|
| |||
| |||
| Bok Mogli biste koristiti proizvod poput UltraVNC, da bi do you. Koji operacijski sustav izvodi vas, ne mora nužno potreban za pokretanje poslužitelja Remote Desktop. Možete to učiniti na XP i Vidik. Nadam se da ovo pomaže. Mnogo Hvala Leo |
|
| |||
| |||
| Got to uraditi putem ove web stranice -- http://www.microsoft.com/windowsxp/u...moteintro.mspx |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Je li to zločin? Pristup neko elses Hotmail | YRTNEG | Off Topic Discussion | 4 | 26. travanj 2009 13:14 |
| Pristup Vista bez lozinke | MJM | Windows Operating Systems | 18 | 29. kolovoz 2008 03:18 |
| Nažalost njegove mene opet - ispisom + Pristup mreži preko jednog računala | rbscooby | Networking, Modemi & VoIP | 10 | 28. travanj 2008 13:58 |
| Pristup jednom otkazan račun e-pošte | atomicjenn01 | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 3. veljača 2008 13:48 |
| Pristup mreži s udaljenih lokacija. | littleeddy | Networking, Modemi & VoIP | 7 | 20 siječanj 2008 17:33 |
| Thread Tools | |
| |