![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הי,
אני רוצה גישה מרחוק למחשב שלי דרך רשת ה-LAN. עכשיו ניסיתי MSN ואני כנראה לא רוצה לעבוד. עכשיו זה מחשב אני רוצה רץ כל הזמן עם אין מסך. אז אם אני צריך לעשות דבר אל coputer אני רוצה פשוט לקפוץ במחשב וגם לשלוט בו. עכשיו אם יש לי את כל התוכניות על זה, זה יהיה לתקופת ניסיון. עכשיו אני לא יכול לעשות זאת באמצעות שלט רחוק Desktop כי אין לי שרת. כל pls help המערכת שלי: כהן
|
|
| |||
| |||
| הי אתה יכול להשתמש במוצרים כמו UltraVNC, זה יעשה לך. באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש, אתה לא בהכרח צריך להפעיל את שרת שולחן עבודה מרוחק. אתה יכול לעשות את זה על XP ו-Vista. אני מקווה שזה עוזר. Many thanks ליאו |
|
| |||
| |||
| יש לעשות זאת דרך אתר זה -- http://www.microsoft.com/windowsxp/u...moteintro.mspx |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם זה פשע? גישה מישהו elses Hotmail | YRTNEG | דיון Off topic | 4 | 26 אפריל 2009 13:14 |
| גישה Vista ללא סיסמה | MJM | מערכות ההפעלה Windows | 18 | 29 אוגוסט 2008 03:18 |
| סליחה שלה אותי שוב - בעיות הדפסה מעל הרשת + גישה למחשב אחד | rbscooby | רישות, מודמים & VoIP | 10 | -28 לאפריל 2008 13:58 |
| גישה של ביטול חשבון דוא"ל | atomicjenn01 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 3rd פברואר 2008 13:48 |
| גישה לרשת מ מרוחק. | littleeddy | רישות, מודמים & VoIP | 7 | 20 ינואר 2008 17:33 |
| שרשרת כלים | |
| |