![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labas,
Noriu nuotolinės prieigos mano kompiuterio per LAN. Dabar aš bandėme MSN ir aš neatrodo, kad nori dirbti. Dabar šis kompiuteris Noriu būti rodomi visą laiką ir neturi ekrano. Taigi, jei man reikia ką nors padaryti coputer noriu tik Peršokti į kompiuterį ir ją kontroliuoti. Dabar, kai turiu bet jis programų, ji bus bandomasis laikotarpis. Now I can't do it via Remote Control Desktop nes aš ne serveryje. Any help pls Mano sistema: Cohen
|
|
| |||
| |||
| Labas Galima naudoti kaip UltraVNC produktą, kuris būtų jums. Kokią operacinę sistemą Jūs neveikia, Jums nebūtina serveryje paleisti nuotolinio darbalaukio. You can do it on XP ir Vista. I hope this helps. Ačiū Liūtas |
|
| |||
| |||
| Turite tai padaryti per šią svetainę -- http://www.microsoft.com/windowsxp/u...moteintro.mspx |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar tai nusikaltimas? Accessing kažkas elses Hotmail " | YRTNEG | Off Topic Discussion | 4 | Balandis 26, 2009 13:14 |
| Prieiga Vista be slaptažodį | MJM | Windows "operacinės sistemos | 18 | Rugpjūtis 29, 2008 03:18 |
| Atsiprašome jo man vėl - Spausdinimo problemas per Network + Prieiga prie vieno kompiuterio | rbscooby | Networking, Modems & VoIP | 10 | Balandis 28, 2008 13:58 |
| Prieiga panaikinti pašto dėžutę | atomicjenn01 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | 3 vasaris 2008 13:48 |
| Prieiga prie tinklo iš nuotolinio kompiuterio. | littleeddy | Networking, Modems & VoIP | 7 | 20 sausis 2008 17:33 |
| Temos įrankiai | |
| |