![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nazdar,
Chcem, aby môj počítač vzdialený prístup cez LAN. Teraz som sa pokúsil aj MSN, a nezdá sa chcú pracovať. Teraz tento počítač chcem mať beží po celú dobu a nemajú žiaden displej. Takže ak chcem niečo na coputer chcem len skok na počítači a jeho ovládanie. Teraz, keď mám nejaké programy na to, že budú mať skúšobnú dobu. Teraz už nemôže urobiť cez diaľkový ovládač Desktop, pretože som žiadny server. Pomoc pls Môj systém: Cohen
|
|
| |||
| |||
| Nazdar Dalo by sa použiť prípravok UltraVNC rád, že by sa ti. Aký operačný systém sa vám beží, nemusíte nutne potrebovať server spustiť vzdialenej ploche. Môžete to urobiť na XP a Vista. Dúfam, že to pomôže. Děkuji Leo |
|
| |||
| |||
| Mám to urobiť prostredníctvom tejto webovej stránky -- http://www.microsoft.com/windowsxp/u...moteintro.mspx |
![]() |
|
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Je to zločin? Prístup k niekomu elses Hotmail | YRTNEG | Vypnúť Téma diskusie | 4 | 26 apríla 2009 13:14 |
| Prístup Vista bez hesla | MJM | Operačné systémy Windows | 18 | 29. augusta 2008 03:18 |
| Prepáčte mi jej znova - Tlač problémov po sieti + Prístup k jednému počítaču | rbscooby | Siete, Modemy & VoIP | 10 | 28. apríl 2008 13:58 |
| Prístup k e-mailovému účtu zrušený | atomicjenn01 | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 3. februára 2008 13:48 |
| Prístup k sieti zo vzdialeného miesta. | littleeddy | Siete, Modemy & VoIP | 7 | 20 január 2008 17:33 |
| Thread Tools | |
| |