мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Удаљени Приступ рачунара путем ЛАН-фрее

Reply

Тхреад Тоолс
Old 24. Мар 2008, 17:15
Аустин Гроуп

Default Удаљени Приступ рачунара путем ЛАН-фрее

Здраво,
Желим да даљински приступи мом рачунару путем ЛАН-у.
Сада сам покушао МСН и ја изгледа да не желе да раде.
Сада овог рачунара желим да се приказују све време и немају екран. Дакле, ако ја треба ништа да цопутер желим само скок на рачунар и контролишу га. Сада ако имам било које програме на њему, то ће имати рок суђења. Сада не могу то учинити путем даљинског управљања Десктопа јер немам сервера.
Аны хелп плс

Мы Сыстем: Цохен

Процесор (и):
Дуал Цоре 2.11ГХЗ
Матичне плоче:
Асус - М2Н Кс СЕ
РАМ меморија:
2ГБ
Графичка картица (е):
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
320ГБ Сата
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Схау
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Бенк
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 24. Мар 2008, 17:56
Донаторска Група

Бок

Можете да користите производ као УлтраВНЦ, који би ти.

Који оперативни систем користите, не неопходно за покретање сервера удаљене радне површине. Можете то урадити на КСП и Виста.

Надам се да ово помаже.

Много Хвала

Лео
Old 24. Мар 2008, 18:00
Аустин Гроуп

Гот то уради преко овог сајта -- хттп://ууу.мицрософт.цом/уиндоусксп/у...мотеинтро.мспкс
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Да ли је то злочин? Приступ неко елсес Хотмаил ЫРТНЕГ Офф Топиц Дисцуссион 4 26 април 2009 13:14
Приступ Виста без лозинке МЈМ Уиндоус Оператинг Сыстемс 18 29 аугуст 2008 03:18
Нажалост његове мене опет - тампањем + Приступ мрежи преко једног рачунара рбсцообы Нетуоркинг, Модем & ВоИП 10 28 април 2008 13:58
Приступ једном отказан налог е-поште атомицјенн01 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 1 3 фебруар 2008 13:48
Приступ мрежи са удаљених локација. литтлеедды Нетуоркинг, Модем & ВоИП 7 20 јануар 2008 17:33
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц