![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт,
Я хочу, щоб отримати доступ до віддаленого комп'ютера через локальну мережу. Тепер я спробував MSN, і я як видається, не хочуть працювати. Тепер цей комп'ютер я хочу мати працює все час, і не з екрана. Так що, якщо мені потрібно зробити все, щоб coputer Я хочу просто стрибати на комп'ютері і керувати ним. Тепер, якщо у мене всі програми на нього, він буде мати з випробувальним терміном. Тепер я не можу це зробити за допомогою віддаленого управління настільними тому що в мене немає сервера. Будь-яка допомога PLS Моя система: Коен
|
|
| |||
| |||
| Привіт Ви можете використовувати такий продукт, як UltraVNC, це буде для вас. Яку операційну систему Ви використовуєте, вам не обов'язково запускати сервер віддаленого робочого столу. Ви можете зробити це на XP і Vista. Я сподіваюся, це допоможе. Many Thanks Болгарський твердий лев |
|
| |||
| |||
| Зрозумів це зробити через сайт -- http://www.microsoft.com/windowsxp/u...moteintro.mspx |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чи є це злочином? Доступ до товариша elses Hotmail | YRTNEG | Off Topic Discussion | 4 | 26 квітня 2009 13:14 |
| Доступ Vista без пароля | MJM | Операційні системи Windows | 18 | 29 серпня 2008 03:18 |
| Вибачте мене своєю знову - мережного друку + доступ до одного комп'ютера | rbscooby | Мережа, Модеми & VoIP | 10 | 28 квітня 2008 13:58 |
| Доступ до облікового запису електронної пошти відмінено | atomicjenn01 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 3 лютого 2008 13:48 |
| Доступ до мережі з віддаленого комп'ютера. | littleeddy | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 20 січня 2008 17:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |