![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Как го дистанционно контрол или достъп до своя персонален компютър у дома? Един популярен е чрез сайта LogMeIn. Можете да ползвате отдалечен работен плот на вашия Windows XP. Без Windows XP, можете кран Действителен. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако Im честно аз никога не са ли прекалено много ангажирани с отдалечен достъп.
| |||
| |||
| Имам XP, използвани за извършване на основни ремонти на клиентите компютъра чрез инструмент за отдалечен достъп, но сайтове като LogMeIn не се обжалват пред мен. Аз няма причина да се свързвате към дома си компютър. Аз нося моя надежден Dell лаптоп около ако трябва достъп до компютъра по всяко време, просто прехвърляне на файлове през които ще трябва за деня. |
|
| |||
| |||
| Аз няма да знаят точно къде да започнете, въпреки че съм чувал за отдалечен работен плот, аз не знам дали това е само за сървъри или за какво са ти ... Въпреки това, аз само с два компютъра и никога не трябва да са свързани към интернет в същото време! |