μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Τηλεχειρισμός υπολογιστή σας

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15 Μαρτίου 2007, 08:45
Μέλος Ομάδα

Default Τηλεχειρισμός υπολογιστή σας

Πώς απομακρυσμένο έλεγχο ή την πρόσβαση στον υπολογιστή σας στο σπίτι; Ένα δημοφιλές είναι μέσω του site LogMeIn. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας των Windows XP σας. Δεν τα Windows XP, επιλέξτε το RealVNC.
Old 15 Μαρτίου 2007, 09:47
Διαχειριστής Ομάδα

Αν δεν έχουν im ειλικρινής i really ασχολήθηκα πολύ με την απομακρυσμένη πρόσβαση.

Δεν θα έχουν ιδέα πού να αρχίσω.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 15 Μαρτίου 2007, 09:58
Μέλος Ομάδα

Έχω χρησιμοποιήσει XP για να εκτελέσει βασικές επισκευές για τους πελάτες / Υ μέσω του εργαλείου Remote Access αλλά περιοχές όπως το LogMeIn δεν απευθύνονται σε μένα. Δεν έχω κανένα λόγο να σύνδεση με το PC σπίτι μου.

Μεταφέρω έμπιστος φορητό μου Dell γύρω αν χρειάζεται να έχουν πρόσβαση σε έναν υπολογιστή ανά πάσα στιγμή, ακριβώς πάνω από τη μεταφορά αρχείων που θα χρειαστεί για την ημέρα.
Old 17 Μαρτίου, 2007, 21:29
Μέλος Ομάδα

Δεν θα γνωρίζουμε ακριβώς από πού να αρχίσω αν και έχω ακούσει για Remote Desktop, δεν ξέρω αν αυτό είναι μόνο για διακομιστές, ή ό, τι έχετε ... Παρ 'όλα αυτά, έχω μόνο δύο υπολογιστές και ποτέ δεν πρέπει να συνδέεται με το διαδίκτυο την ίδια στιγμή!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μπορεί μια ATI RF Remote Control αναδιαρθρώνεται για δε χρησιμοποίηση, χωρίς ATI Soft / hardware navnut Γενική Συζήτηση Hardware 1 23 Οκτωβρίου του 2009 12:34
Πρόβλημα στον πίνακα ελέγχου - Πίνακας ελέγχου συνηθίζει ανοιχτό Violaferoz Λειτουργικά συστήματα Windows 1 14 Ιουν 2009 05:40
Τηλεχειρισμός Deezer Γενική Συζήτηση Hardware 3 6 Μαρ 2008 08:39
Τηλεχειριστήριο Ulfrinn Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 4 10 Ιαν 2008 18:10
Control Engineering Win2000/Remote Ελέγχου Λογισμικού, Going Δικτύου 597 Γενικά Λογισμικό Chat 1 28 Νοε 2007 13:19
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.