![]() |
|
| |||
| |||
| Πώς απομακρυσμένο έλεγχο ή την πρόσβαση στον υπολογιστή σας στο σπίτι; Ένα δημοφιλές είναι μέσω του site LogMeIn. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας των Windows XP σας. Δεν τα Windows XP, επιλέξτε το RealVNC. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν δεν έχουν im ειλικρινής i really ασχολήθηκα πολύ με την απομακρυσμένη πρόσβαση.
| |||
| |||
| Έχω χρησιμοποιήσει XP για να εκτελέσει βασικές επισκευές για τους πελάτες / Υ μέσω του εργαλείου Remote Access αλλά περιοχές όπως το LogMeIn δεν απευθύνονται σε μένα. Δεν έχω κανένα λόγο να σύνδεση με το PC σπίτι μου. Μεταφέρω έμπιστος φορητό μου Dell γύρω αν χρειάζεται να έχουν πρόσβαση σε έναν υπολογιστή ανά πάσα στιγμή, ακριβώς πάνω από τη μεταφορά αρχείων που θα χρειαστεί για την ημέρα. |
|
| |||
| |||
| Δεν θα γνωρίζουμε ακριβώς από πού να αρχίσω αν και έχω ακούσει για Remote Desktop, δεν ξέρω αν αυτό είναι μόνο για διακομιστές, ή ό, τι έχετε ... Παρ 'όλα αυτά, έχω μόνο δύο υπολογιστές και ποτέ δεν πρέπει να συνδέεται με το διαδίκτυο την ίδια στιγμή! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μπορεί μια ATI RF Remote Control αναδιαρθρώνεται για δε χρησιμοποίηση, χωρίς ATI Soft / hardware | navnut | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 23 Οκτωβρίου του 2009 12:34 |
| Πρόβλημα στον πίνακα ελέγχου - Πίνακας ελέγχου συνηθίζει ανοιχτό | Violaferoz | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 14 Ιουν 2009 05:40 |
| Τηλεχειρισμός | Deezer | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 6 Μαρ 2008 08:39 |
| Τηλεχειριστήριο | Ulfrinn | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 4 | 10 Ιαν 2008 18:10 |
| Control Engineering Win2000/Remote Ελέγχου Λογισμικού, Going Δικτύου | 597 | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 28 Νοε 2007 13:19 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |