![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kako ste zabačen ugovor ili pristup računalu kod kuće? Jedan je preko popularan položaj LogMeIn. Također možete koristiti s udaljenom radnom površinom od tvoj Windows XP. Bez Windowsa XP, te dodirnite Stvarnost. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako im iskren nisam nikada stvarno je dobio previše bave pristup na daljinu.
| |||
| |||
| Imam koristi XP za obavljanje osnovnih popravaka na korisnike PC-a preko alat Remote Access ali položaj poput LogMeIn ne apel za mene. Nemam razloga biti povezivanje to moj home PC. Ja nosim mog pouzdan Dell laptop oko ako mi treba pristup računalu u bilo koje vrijeme, samo prenositi datoteke preko koje ću trebati za taj dan. |
|
| |||
| |||
| Ja ne bih točno znam gdje početi, iako sam čuo za Remote Desktop, ne znam ako je to samo za servere, ili ono što si ... Ipak, imam samo dva računala i nikad neće im biti spojeni na internet u isto vrijeme! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Može ATI RF daljinski upravljač se ponovno odrediti za korištenje bez ATI Soft / hardver | navnut | General Hardware Chat | 1 | 23 listopad 2009 12:34 |
| Problem u Control Panel - otvorite Control panel navika | Violaferoz | Windows Operating Systems | 1 | 14. lipnja 2009 05:40 |
| Daljinski upravljač | Deezer | General Hardware Chat | 3 | 6. ožujak 2008 08:39 |
| Daljinski | Ulfrinn | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 10 siječanj 2008 18:10 |
| Control Engineering Win2000/Remote Control Software, Going Network | 597 | Općenito Software Chat | 1 | 28. studeni 2007 13:19 |
| Thread Tools | |
| |