![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hogyan távoli hozzáférési kontroll, illetve az otthoni PC-n? Az egyik népszerű keresztül a webhely LogMeIn. Ön is használhatja a Remote Desktop a Windows XP. Without Windows XP, megérinti RealVNC. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha becsületes im Én még soha nem kaptam túl részt vett a távoli hozzáférést.
| |||
| |||
| Nekem van használt XP alapvető javítások elvégzésére, az ügyfelek számítógép keresztül a Remote Access eszköze, hanem olyan oldalak, mint jogorvoslat LogMeIn nem velem. Nincs rá okom, hogy csatlakozni az otthoni PC. Viszem én megbízható Dell laptop körül, ha szükségem van a számítógéphez való hozzáférést bármikor, csak a fájlok átvitelét, hogy át kell majd a nap folyamán. |
|
| |||
| |||
| Én nem igazán tudom, hol kezdjem bár hallottam már a Remote Desktop, nem tudom, hogy ha csak a szerverek, vagy mit ... Mindazonáltal én csak két gépet, és soha nem vesznek kell csatlakoztatni az internetre egy időben! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Elképzelhető-e egy ATI RF Remote Control átkonfigurálható nélküli használatra ATI Soft / hardware | navnut | Általános fémáru Chat | 1 | Október 23, 2009 12:34 |
| Probléma a Vezérlőpult - Vezérlőpanel szokás nyitott | Violaferoz | A Windows operációs rendszerek | 1 | 14. június 2009 05:40 |
| Távvezérlő | Deezer | Általános fémáru Chat | 3 | 6. március 2008 08:39 |
| Távoli | Ulfrinn | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 10. január 2008 18:10 |
| Vezérléstechnika Win2000/Remote Control Software, Kimozdulás Network | 597 | General Chat szoftver | 1 | 28. november 2007 13:19 |
| Téma eszközök | |
| |