![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kaip jūs nuotoliniu būdu kontroliuoti ar prieigą prie jūsų kompiuterio namie? Vienas populiariausių yra per svetainę LogMeIn. Taip pat galite naudoti nuotolinio darbastalio "Windows XP". Be Windows XP, bakstelėkite RealVNC. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei jiems sąžiningai Aš niekada got too, susijusią su nuotolinės prieigos.
| |||
| |||
| Aš naudoju XP, atlikti pagrindinius remontas klientams kompiuterio per Remote Access priemonė, tačiau svetainių, kaip LogMeIn nereikia kreiptis į mane. Aš neturiu priežasties reikia prisijungti prie mano namų kompiuteryje. Aš vykdyti mano patikimas Dell nešiojamąjį kompiuterį aplink, jei man reikia prieigos prie kompiuterio bet kuriuo metu, tiesiog perkelti failus kaip kad aš poreikį dieną. |
|
| |||
| |||
| Nenorėčiau tiksliai žinoti, kur pradėti, nors aš girdėjau nuotolinio darbalaukio, aš nežinau, ar tai tik serverių, arba ką jūs ... Nepaisant to, aš tik du kompiuteriai, ir niekada neturi buti prijungtas prie interneto, tuo pačiu metu! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar ATI RF Remote Control perkonfigūruoti naudoti be ATI Soft / Hardware | navnut | General Hardware Chat | 1 | 23 spalis 2009 12:34 |
| Problema Control Panel - Control Panel įprotis pradėti | Violaferoz | Windows "operacinės sistemos | 1 | Birželis 14, 2009 05:40 |
| Nuotolinio valdymo | Deezer | General Hardware Chat | 3 | 6 kovas 2008 08:39 |
| Nuotolinis | Ulfrinn | Networking, Modems & VoIP | 4 | 10 sausis 2008 18:10 |
| Automatika Win2000/Remote kontrolės įranga, einu tinklas | 597 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Lapkritis 28, 2007 13:19 |
| Temos įrankiai | |
| |