![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Jak zdalnie kontrolę dostępu lub komputera w domu? Jednym z popularnych jest na stronie LogMeIn. Możesz także skorzystać z pulpitu zdalnego systemu Windows XP. Bez systemu Windows XP z kranu Rzeczywisty.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jeśli im uczciwy i naprawdę nigdy nie dostałem zbyt zaangażowanych ze zdalnym dostępem.
|
|||
|
|||
|
Użyłem XP wykonać podstawowe naprawy klientów komputera za pomocą narzędzia zdalnego dostępu witryn, ale jak LogMeIn nie odwołać się do mnie. Nie mam powodów, aby być podłączenie do mojego domu komputera.
I nosić mój wierny laptop Dell około jeśli potrzebny jest dostęp do komputera w dowolnej chwili, podobnie transferu plików, które będą musiały na dzień. |
|
|
|||
|
|||
|
I nie wiem dokładnie, od czego zacząć, choć Słyszałem pulpitu zdalnego, nie wiem, czy to jest tylko dla serwerów, lub co ty ... Niemniej jednak, Mam tylko dwa komputery i nie mają one być podłączone do Internetu w tym samym czasie!
|