mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > General Chat Software

Register

Telecomandă PC

Reply

Thread Tools
Old 15 martie 2007, 08:45
Grupul de stat

Cum de control de la distanţă sau accesa PC-ul acasă? Unul popular este prin intermediul site-ului LogMeIn. Puteţi folosi, de asemenea, Remote Desktop din Windows XP. Fără a Windows XP, vă atingeţi RealVNC.
Old 15 martie 2007, 09:47
Administrator Group

În cazul în care im-am cinstit nu s-au luat într-adevăr prea implicat cu acces la distanta.

Nu ar fi un indiciu de unde sa incep.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 15 martie 2007, 09:58
Grupul de stat

Eu am folosit XP pentru a efectua reparaţii de bază, pe PC-ul clientilor, prin intermediul lui Acces de la distanţă, dar site-uri ca instrument de LogMeIn nu apelează la mine. Nu am nici un motiv pentru a fi conectarea la PC-ul meu acasă.

Am să meu laptop Dell de încredere în jurul dacă am avea nevoie de acces la un calculator în orice moment, doar transferul de fişiere pe care le-am avea nevoie pentru a doua zi.
Old 17 martie 2007, 21:29
Grupul de stat

Eu nu ar şti exact unde să înceapă cu toate că am auzit de Desktop la distanţă, nu ştiu dacă acest lucru este doar pentru servere, sau ce-ai ... Cu toate acestea, am doar două computere şi niciodată nu vor fi conectat la internet, în acelaşi timp!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.