![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Cum de control de la distanţă sau accesa PC-ul acasă? Unul popular este prin intermediul site-ului LogMeIn. Puteţi folosi, de asemenea, Remote Desktop din Windows XP. Fără a Windows XP, vă atingeţi RealVNC. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În cazul în care im-am cinstit nu s-au luat într-adevăr prea implicat cu acces la distanta.
| |||
| |||
| Eu am folosit XP pentru a efectua reparaţii de bază, pe PC-ul clientilor, prin intermediul lui Acces de la distanţă, dar site-uri ca instrument de LogMeIn nu apelează la mine. Nu am nici un motiv pentru a fi conectarea la PC-ul meu acasă. Am să meu laptop Dell de încredere în jurul dacă am avea nevoie de acces la un calculator în orice moment, doar transferul de fişiere pe care le-am avea nevoie pentru a doua zi. |
|
| |||
| |||
| Eu nu ar şti exact unde să înceapă cu toate că am auzit de Desktop la distanţă, nu ştiu dacă acest lucru este doar pentru servere, sau ce-ai ... Cu toate acestea, am doar două computere şi niciodată nu vor fi conectat la internet, în acelaşi timp! |