![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ako sa vám vzdialene kontrolovať alebo prístup k počítaču doma? Jeden populárny je prostredníctvom webovej LogMeIn. Môžete tiež použiť k vzdialenej ploche počítača so systémom Windows XP. Bez systému Windows XP, kliknite na RealVNC. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im-li úprimný nikdy som naozaj dostal príliš podieľajú so vzdialeným prístupom.
| |||
| |||
| Použil som XP vykonávať základné opravy pre zákazníkov PC pomocou nástroja Remote Access, ale lokality, ako nie sú LogMeIn odvolanie ku mne. Nemám žiadny dôvod na pripojenie do svojho domáceho PC. Nosím môj verný Dell laptop v okolí, keď potrebujú mať prístup k počítaču kedykoľvek, len prenos súborov cez ktoré budem potrebovať za deň. |
|
| |||
| |||
| Ja by som presne vedieť, kde začať, aj keď som počul vzdialenej ploche, já nevím, jestli to je len pre servery, alebo to, čo ste ... Napriek tomu som len dva počítače a nikdy musí byť pripojený k internetu v rovnakom čase! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Can Be ATI RF diaľkové ovládanie prekonfigurovať pre použitie bez ATI Soft / hardware | navnut | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 23.října 2009 12:34 |
| Problém s ovládacom paneli - Ovládací panel zvyknutý otvoriť | Violaferoz | Operačné systémy Windows | 1 | 14. júna 2009 05:40 |
| Diaľkové ovládanie | Deezer | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 6. marca 2008 08:39 |
| Diaľkové | Ulfrinn | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 10. januára 2008 18:10 |
| Riadiace techniky Win2000/Remote Ovládací softvér, ktorý bude sieť | 597 | Všeobecné Software Chat | 1 | 28. novembra 2007 13:19 |
| Thread Tools | |
| |