мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Даљинско управљање рачунаром

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15. Јан 2007, 08:45
Мембер Гроуп

Default Даљинско управљање рачунаром

Како да даљински контролише или приступ рачунару код куће? Један популаран је преко сајта ЛогМеИн. Можете користити и Ремоте Десктоп за Уиндоус КСП. Без оперативног система Уиндоус КСП, додирните РеалВНЦ.
Old 15. Јан 2007, 09:47
Администратор Гроуп

Ако ИМ искрен никад нисам заиста добио превише баве даљински приступ.

Не би имао појма где да почнете.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 15. Јан 2007, 09:58
Мембер Гроуп

Су користили КСП-ја да обављају основне поправке на купце рачунара путем даљинског приступа сајтовима као алатка, али не ЛогМеИн апелују на мене. Немам разлог да се повезује на мој кућни ПЦ.

Ја носи мој верни Делл лаптоп то ако ми треба приступ рачунару у било ком тренутку, само за пренос датотека преко које ћу морати за тај дан.
Old 17. Јан 2007, 21:29
Мембер Гроуп

Не бих тачно знао где да почнете, мада сам чуо са удаљеном радном површином, не знам да ли да је само за сервере или шта сте ... Ипак, имам само два компјутера и никада неће бити повезан на интернет у исто време!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Може да АТИ-радиофреквентних Даљинско управљање се реконфигурисати за употребу без АТИ-софт / хардвер навнут Генерал Хардуаре Цхат 1 23. Окт 2009 12:34
Проблем у Цонтрол Панел - отворите Цонтрол панел навика Виолафероз Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 14. јуна 2009 05:40
Даљински управљач Деезер Генерал Хардуаре Цхат 3 6 март 2008 08:39
Даљински Улфринн Нетуоркинг, Модем & ВоИП 4 10 јануар 2008 18:10
Цонтрол Енгинееринг Уин2000/Ремоте Цонтрол Софтуаре, Гоинг Нетуорк 597 Уопштено Софтуаре Цхат 1 28 новембар 2007 13:19
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц