![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Како да даљински контролише или приступ рачунару код куће? Један популаран је преко сајта ЛогМеИн. Можете користити и Ремоте Десктоп за Уиндоус КСП. Без оперативног система Уиндоус КСП, додирните РеалВНЦ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако ИМ искрен никад нисам заиста добио превише баве даљински приступ.
| |||
| |||
| Су користили КСП-ја да обављају основне поправке на купце рачунара путем даљинског приступа сајтовима као алатка, али не ЛогМеИн апелују на мене. Немам разлог да се повезује на мој кућни ПЦ. Ја носи мој верни Делл лаптоп то ако ми треба приступ рачунару у било ком тренутку, само за пренос датотека преко које ћу морати за тај дан. |
|
| |||
| |||
| Не бих тачно знао где да почнете, мада сам чуо са удаљеном радном површином, не знам да ли да је само за сервере или шта сте ... Ипак, имам само два компјутера и никада неће бити повезан на интернет у исто време! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Може да АТИ-радиофреквентних Даљинско управљање се реконфигурисати за употребу без АТИ-софт / хардвер | навнут | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 23. Окт 2009 12:34 |
| Проблем у Цонтрол Панел - отворите Цонтрол панел навика | Виолафероз | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 14. јуна 2009 05:40 |
| Даљински управљач | Деезер | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 6 март 2008 08:39 |
| Даљински | Улфринн | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 10 јануар 2008 18:10 |
| Цонтрол Енгинееринг Уин2000/Ремоте Цонтрол Софтуаре, Гоинг Нетуорк | 597 | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 28 новембар 2007 13:19 |
| Тхреад Тоолс | |
| |