![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Як ви віддалено контролювати або мати доступ до ПК на дому? Один популярний через сайт LogMeIn. Ви також можете використовувати віддалений робочий стіл вашого Windows XP. Без Windows XP, натисканням RealVNC. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо чесно, я їм ніколи не Really Got дуже зайняті з віддаленим доступом.
| |||
| |||
| Я використав XP для виконання основних замовників з ремонту ПК за допомогою програми віддаленого доступу, але сайти, як LogMeIn не звертаються до мене. У мене немає причин для підключення до моїх домашнім комп'ютером. Я несу мій вірний ноутбук Dell навколо, якщо я потрібний доступ до комп'ютера в будь-який час, просто передавати файли через що мені треба на день. |
|
| |||
| |||
| Я б не знаю, з чого почати, хоча я чув про віддаленого робочого столу, я не знаю, якщо це тільки для серверів, або те, що ви ... Тим не менш, у мене тільки два комп'ютери і ніколи вони не повинні бути підключені до Інтернету в той же час! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Може ATI РФ Remote Control бути змінена для використання без ATI програмно-апаратний | navnut | Генеральний обладнання чат | 1 | 23 жовтня 2009 12:34 |
| Проблема в панель управління - Панель управління відкрита звичай | Violaferoz | Операційні системи Windows | 1 | 14 червня 2009 05:40 |
| Пульт дистанційного управління | Deezer | Генеральний обладнання чат | 3 | 6 березня 2008 08:39 |
| Віддалена | Ulfrinn | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 10 січня 2008 18:10 |
| Control Engineering Win2000/Remote управління комп'ютерами, Going Мережа | 597 | General Software чат | 1 | 28 листопада 2007 13:19 |
| Різьба Інструменти | |
| |