![]() |
|
| |||
| |||
Hia folksΤώρα έχω μια "ασύρματο πληκτρολόγιο ποντίκι" εικονίδιο στην κάτω δεξιά γωνία. Εμείς δεν έχουν πλέον ένα ασύρματο πληκτρολόγιο, δεν ασύρματο ποντίκι, "εγώ ένα ακόμα σε θέση να αφαιρέσετε αυτό το εικονίδιο. Υπάρχει επίσης ένα "mousekeys" εικονίδιο εκεί που θέλω να διαγράψω από εκεί. Πώς γίνεται αυτό; Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας |
|
| |||
| |||
| Μεταφέρθηκε στο Γενικό Λογισμικό Chat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν η mousekeys εικονίδιο στο δίσκο συστήματος, θα πρέπει να μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτό ως εξής:
Πηγαίνετε στο Start / Control PanelAccessibility Επιλογές κάντε κλικ στο "Ποντίκι" καρτέλα και σαφές το "Χρήση των MouseKeys" κουτάκι και κάντε κλικ στο "OK" Όπως και το εικονίδιο άλλα .... είναι αυτό στο δίσκο συστήματος (κοντά στο ρολόι) ή στην επιφάνεια εργασίας; Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε alternativly [html] http://www.mlin.net/StartupCPL.shtml [/ html] και η διαγραφή του από τη θέση εκκίνησης ελπίδα αυτό βοηθά, θα EDIT: κατεβάστε τα μικρότερα. exe έκδοση και απλά αποσυμπιέστε το αρχείο και να εκτελέσετε |