mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Pašalinti bevielio įranga

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 1, 2008, 04:04
Narys

Default Pašalinti bevielio įranga

Hia žmonės

Dabar aš "Wireless Keyboard" pelės "piktogramos apatiniame dešiniajame kampe. Mums nebereikia "Wireless Keyboard", nei bevielė pelė ", aš dar nepavyko pašalinti šią piktogramą.

Taip pat "mousekeys" ikona yra, kad aš noriu panaikinti iš ten. Kaip man tai padaryti?

Thank you for your help
Old Lapkritis 1, 2008, 09:46
Moderatorius Grupė

Perkelta į Bendrosios programinės įrangos Pokalbiai.

Old Lapkritis 1, 2008, 10:06
Donorų grupės

Jei mousekeys piktograma yra užduočių juostoje, jums turėtų būti suteikta galimybė atsikratyti šios keičiamas taip:

Eikite į "Start / Control PanelAccessibility Parinktys spustelėkite ant" pelės "kortelę ir ištrinkite" Naudoti MouseKeys "langelį ir spustelėkite" OK "

Kaip ir kitų piktograma .... tai užduočių juostos (šalia laikrodžio), arba ant darbalaukio?

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Lapkritis 2, 2008, 01:24
Narys

Citata:
Originally Posted by philthomas View Post
Jei mousekeys piktograma yra užduočių juostoje, jums turėtų būti suteikta galimybė atsikratyti šios keičiamas taip:

Eikite į "Start / Control PanelAccessibility Parinktys spustelėkite ant" pelės "kortelę ir ištrinkite" Naudoti MouseKeys "langelį ir spustelėkite" OK "

Kaip ir kitų piktograma .... tai užduočių juostos (šalia laikrodžio), arba ant darbalaukio?
Kitas piktograma yra užduočių juostoje šalia laikrodžio.
Old Lapkritis 2, 2008, 02:18
Narys

arba alternativly galite naudoti [HTML] http://www.mlin.net/StartupCPL.shtml [/ html] ir ištrinti iš paleisties įrašas

Hope this helps,
valia

EDIT:
Parsisiųsti mažesnių. exe versija
ir tiesiog išpakuokite failą ir paleisti
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
HELP! Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows Software pest79456 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 0 Gegužė 1, 2009 17:26
Ar tai pašalinti visus Malware? Bubba Virus, Spyware & Security 5 30 sausis 2009 10:45
Pašalinti CoD4 Cew27 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 9 kovas 2008 10:18
Pašalinti WinZix Skidaddle Virus, Spyware & Security 24 10 sausis 2008 23:17
AVG cant pašalinti virusą TomIsFat Virus, Spyware & Security 6 30 gruodis 2007 16:11
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.