![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
Hia žmonėsDabar aš "Wireless Keyboard" pelės "piktogramos apatiniame dešiniajame kampe. Mums nebereikia "Wireless Keyboard", nei bevielė pelė ", aš dar nepavyko pašalinti šią piktogramą. Taip pat "mousekeys" ikona yra, kad aš noriu panaikinti iš ten. Kaip man tai padaryti? Thank you for your help |
|
| |||
| |||
| Perkelta į Bendrosios programinės įrangos Pokalbiai. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei mousekeys piktograma yra užduočių juostoje, jums turėtų būti suteikta galimybė atsikratyti šios keičiamas taip:
Eikite į "Start / Control PanelAccessibility Parinktys spustelėkite ant" pelės "kortelę ir ištrinkite" Naudoti MouseKeys "langelį ir spustelėkite" OK " Kaip ir kitų piktograma .... tai užduočių juostos (šalia laikrodžio), arba ant darbalaukio? Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| arba alternativly galite naudoti [HTML] http://www.mlin.net/StartupCPL.shtml [/ html] ir ištrinti iš paleisties įrašas Hope this helps, valia EDIT: Parsisiųsti mažesnių. exe versija ir tiesiog išpakuokite failą ir paleisti |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| HELP! Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows Software | pest79456 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 0 | Gegužė 1, 2009 17:26 |
| Ar tai pašalinti visus Malware? | Bubba | Virus, Spyware & Security | 5 | 30 sausis 2009 10:45 |
| Pašalinti CoD4 | Cew27 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 9 kovas 2008 10:18 |
| Pašalinti WinZix | Skidaddle | Virus, Spyware & Security | 24 | 10 sausis 2008 23:17 |
| AVG cant pašalinti virusą | TomIsFat | Virus, Spyware & Security | 6 | 30 gruodis 2007 16:11 |
| Temos įrankiai | |
| |