![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
Hia ľudíAj dnes majú "Bezdrôtová klávesnica myš" ikonou v pravom dolnom rohu. My už majú bezdrôtovú klávesnicu, ani bezdrôtová myš, "ešte som jeden nemôže odstrániť túto ikonu. Existuje tiež "mousekeys" ikona tam, že chcem zmazať odtamtud. Ako to mám urobiť? Ďakujeme vám za vašu pomoc |
|
| |||
| |||
| Presunuté do Všeobecné Software Chat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak mousekeys ikonu v systémovej lište, mali by ste byť schopní sa zbaviť tohto nasledovne:
Go to Štart / Ovládací PanelAccessibility Možnosti kliknite na "Mouse" tab a jasná "využitie MouseKeys" zaškrtávacie pole a kliknite na tlačidlo "OK" Ako alebo iné ikony .... je to v systémovej lište (vedľa hodín) alebo na ploche? Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| alternativly alebo môžete použiť [html] http://www.mlin.net/StartupCPL.shtml [/ html] a odstrániť záznam zo startu Hope this helps, bude EDIT: sťahovať menšie. exe verzia a jenom dekomprimovať súbor a spustite |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| HELP! Xbox 360 Wireless Gaming prijímač pre systém Windows Software | pest79456 | Všeobecné Software Chat | 0 | 1. máj 2009 17:26 |
| Bude to odstrániť všetky malware? | Bubba | Virus, spyware a bezpečnosť | 5 | 30. januára 2009 10:45 |
| Odstrániť CoD4 | Cew27 | Všeobecné Software Chat | 1 | 9. Marec 2008 10:18 |
| Odstrániť WinZix | Skidaddle | Virus, spyware a bezpečnosť | 24 | 10. januára 2008 23:17 |
| AVG prevýšenia odstrániť vírus | TomIsFat | Virus, spyware a bezpečnosť | 6 | 30. decembra 2007 16:11 |
| Thread Tools | |
| |