![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
Hia людиТепер у мене є "Бездротова миша клавіатурі значок у нижньому правому куті. У нас більше немає бездротова клавіатура, ні бездротову мишу ", але я зміг видалити цю ікону. Існує також "MouseKeys значок", що я хочу, щоб видалити звідти. Як мені це зробити? Дякуємо за вашу допомогу |
|
| |||
| |||
| Переїхав в General Software Чат. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо MouseKeys значок у системному лотку, ви повинні бути в змозі позбутися від цього в такий спосіб:
У меню "Пуск / Control PanelAccessibility Опції натисніть на вкладку" Миша "і зняти прапорець" Використання MouseKeys "прапорець і натисніть" ОК " Як і інші іконки .... Хіба це в системному треї (біля годин) або на робочому столі? Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| або alternativly Ви можете використовувати [HTML] http://www.mlin.net/StartupCPL.shtml [/ HTML] і видалити запис з запуску сподіваюся, що це допомагає, воля EDIT: завантажити менше. EXE-версії і просто розпакувати архів і запустити |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ДОПОМОГА! Xbox 360 Wireless Gaming приймач для Windows Software | pest79456 | General Software чат | 0 | 1 травня 2009 17:26 |
| Чи буде це усунути всі шкідливі програми? | Bubba | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 5 | 30 січня 2009 10:45 |
| Видалити COD4 | Cew27 | General Software чат | 1 | 9 березня 2008 10:18 |
| Видалити WinZix | Skidaddle | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 24 | 10 січня 2008 23:17 |
| AVG нахиляє видалити вірус | TomIsFat | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 6 | 30 грудня 2007 16:11 |
| Різьба Інструменти | |
| |