![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей .. Аз просто искам да знам дали some1 може да ми помогне с този вид файл .. Имам няколко. PAK, че имам нужда редактирате .. но idk как: S Искам да кажа аз знам как да извлечете всички файлове вътре, но recomile ги отново своята orter нещо .. аз опитах с много програми .. като pakescape, дракон unpaker и др. но аз арго съберат отново .. PLZ това е exaple на тези файлове ... Просто 1.4mb. http://www.megaupload.com/?d=6Q7BCAM5 some1 може да ми помогне? наистина .. tnx много .. PS: (ИТС не е компресиран файл .. така на 7-Zip или програми харесва .. не работят PS2: sry cuz ми лошо инж. |
|
| |||
| |||
| Съжаляваме, но тъй като те са игра файлове най-вероятно те са защитени с авторски права и ние не може да помогне с промяна ги тук. |
|
| |||
| |||
| Е играта свободни???
__________________ (Моят живот) [Computers-Лаптопи-Xbox360-Музика-TV-Филми-] колеж Обучение за моята степен по компютинг. |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Цитат:
Много нова добавка върху бе направено от modder, а след това публикувано от възложителя, като този Цитат:
Цитат:
Тя зависи от играта, някои игри са готови направени PAK лидери / конвертори, различни DONT Каква игра е това?
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Благодарение SWF. |
|
| |||
| |||
| е "нов" игра .. наречено florensia онлайн: P свободен да играе .. idk ако нейната ilegal редактирате файловете .. но .. Im не се опитвам да хакна игра или нещо такова ... Аз само искам да направя на кожата .. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Молба! - Чат | mrberty | Общността Новини & Чат | 10 | 29 Юни 2009 00:39 |
| Заявка за SIG - Avatar Тук. | mrberty | Изключено Тема Дискусия | 2 | 25 Юни 2009 08:52 |
| Искане за компютър Помощ | Kodak | Общи Хардуер Чат | 8 | 6 януари 2008 16:22 |
| Компютърна помогне запитване | xerxesjc28 | Общи Хардуер Чат | 28 | 5-и парламентарен Jan 2008 15:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |