![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου .. Θέλω απλώς να ξέρω αν θα μπορούσε να βοηθήσει some1 μου με αυτό το είδος των αρχείων .. Πήρα μερικά. Pak που πρέπει να επεξεργαστείτε .. αλλά πώς IDK: S Εννοώ ξέρω πώς να εξαγάγετε όλα τα αρχεία εντός, αλλά και πάλι την recomile em orter πράγμα .. Έχω δοκιμάσει με πολλά προγράμματα .. όπως pakescape, δράκος unpaker, κ.λπ.. αλλά θ επίκλισης καταρτίζουν ξανά .. plz exaple αυτό είναι ένα από αυτά τα αρχεία ... μόνο 1.4MB. http://www.megaupload.com/?d=6Q7BCAM5 some1 μπορεί να με βοηθήσει; πραγματικά .. tnx πολλά .. PS: (δεν το συμπιεσμένο αρχείο .. ναι 7-zip ή προγράμματα αρέσει .. δεν λειτουργούν PS2: sry cuz μου κακή eng |
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη, αλλά από το παιχνίδι είναι αυτά τα αρχεία είναι πολύ πιθανό προστατεύονται τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και δεν μπορούμε να τους βοηθήσει με αλλοίωση εδώ. |
|
| |||
| |||
| Το παιχνίδι είναι δωρεάν;;;
__________________ (My Life) [Οι υπολογιστές-Laptops-XBOX360-Μουσική-TV-Κινηματογράφος-] College Σπουδές μου πτυχίο στην πληροφορική. |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Απόσπασμα:
Πολλοί ένα νέο add-on έχει γίνει από τότε που δημοσιεύθηκε modder και από τον κύριο του έργου, όπως αυτό Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εξαρτάται από το παιχνίδι, κάποια παιχνίδια έχουν έτοιμες Pak ιθυνόντων / μετατροπείς άλλα dont Τι παιχνίδι είναι αυτό;
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Χάρη SWF. |
|
| |||
| |||
| είναι ένα "νέο" παιχνίδι .. κάλεσε florensia online: P ελεύθερο να παίξει .. IDK αν τα ilegal επεξεργαστείτε τα αρχεία .. αλλά .. im δεν προσπαθεί να σιδηροπρίονο το παιχνίδι ή κάτι τέτοιο ... Το μόνο που θέλω να κάνω ένα δέρμα .. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αίτηση! - Chat | mrberty | Κοινότητας Νέα & Chat | 10 | 29 Ιουν 2009 00:39 |
| Αίτηση Α Sig - Avatar εδώ. | mrberty | Off Topic Συζήτηση | 2 | 25 Ιουν 2009 08:52 |
| Αίτηση για την βοήθεια υπολογιστή | Kodak | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 6 Jan 2008 16:22 |
| Computer ζητήσουν βοήθεια | xerxesjc28 | Γενική Συζήτηση Hardware | 28 | 5 Jan 2008 15:28 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |