μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

[αίτημα] Βοήθεια με. Pak Αρχεία

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29η Ιουν 2009, 22:39
Νέο Μέλος Ομάδα

Default [αίτημα] Βοήθεια με. Pak Αρχεία

Γεια σου .. Θέλω απλώς να ξέρω αν θα μπορούσε να βοηθήσει some1 μου με αυτό το είδος των αρχείων ..
Πήρα μερικά. Pak που πρέπει να επεξεργαστείτε .. αλλά πώς IDK: S
Εννοώ ξέρω πώς να εξαγάγετε όλα τα αρχεία εντός, αλλά και πάλι την recomile em orter πράγμα ..

Έχω δοκιμάσει με πολλά προγράμματα .. όπως pakescape, δράκος unpaker, κ.λπ.. αλλά θ επίκλισης καταρτίζουν ξανά ..

plz exaple αυτό είναι ένα από αυτά τα αρχεία ... μόνο 1.4MB.

http://www.megaupload.com/?d=6Q7BCAM5

some1 μπορεί να με βοηθήσει;

πραγματικά .. tnx πολλά ..

PS: (δεν το συμπιεσμένο αρχείο .. ναι 7-zip ή προγράμματα αρέσει .. δεν λειτουργούν

PS2: sry cuz μου κακή eng
Old 29η Ιουν 2009, 23:26
Συντονιστής Ομάδας

Συγγνώμη, αλλά από το παιχνίδι είναι αυτά τα αρχεία είναι πολύ πιθανό προστατεύονται τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και δεν μπορούμε να τους βοηθήσει με αλλοίωση εδώ.

Old 30η Ιουν 2009, 01:33
Ομάδα Δωρητών

Το παιχνίδι είναι δωρεάν;;;
Old 30η Ιουν 2009, 02:32
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας evilfantasy View Post
Συγγνώμη, αλλά από το παιχνίδι είναι αυτά τα αρχεία είναι πολύ πιθανό προστατεύονται τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και δεν μπορούμε να τους βοηθήσει με αλλοίωση εδώ.
Εξαρτάται από το παιχνίδι στην πραγματικότητα, fallout3, Oblivion, ακόμα και προγραμματιστές GTA4 επιτρέπει τέτοιες πράξεις.

Πολλοί ένα νέο add-on έχει γίνει από τότε που δημοσιεύθηκε modder και από τον κύριο του έργου, όπως αυτό
Απόσπασμα:
Αυτό είναι μια συλλογή από διάφορα νέφος 3 addons και mods 3 νέφος που κάνει πολύ πιο ψυχρή. Αυτό το mod pack έχει τα πάντα παικτών θέλουν για την Wasteland από Uber ψυχθεί σε απλά εκκεντρικός.

* Κτίρια και στέκια
* Νέες προσαρμοσμένες αναζητήσεις
* 3 νέφος Utilities
* Επιπέδου, προνόμια, και ΛΗΞΗ mods
* Δέρματα, στολές, ρούχα
* Μόλις awesome mods
Απόσπασμα:
@ OP
Εξαρτάται από το παιχνίδι, κάποια παιχνίδια έχουν έτοιμες Pak ιθυνόντων / μετατροπείς άλλα dont
Τι παιχνίδι είναι αυτό;

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 30η Ιουν 2009, 09:58
Συντονιστής Ομάδας

Χάρη SWF.

Old 1η Ιουλ 2009, 05:03
Νέο Μέλος Ομάδα

είναι ένα "νέο" παιχνίδι .. κάλεσε florensia online: P ελεύθερο να παίξει .. IDK αν τα ilegal επεξεργαστείτε τα αρχεία .. αλλά .. im δεν προσπαθεί να σιδηροπρίονο το παιχνίδι ή κάτι τέτοιο ... Το μόνο που θέλω να κάνω ένα δέρμα ..
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Αίτηση! - Chat mrberty Κοινότητας Νέα & Chat 10 29 Ιουν 2009 00:39
Αίτηση Α Sig - Avatar εδώ. mrberty Off Topic Συζήτηση 2 25 Ιουν 2009 08:52
Αίτηση για την βοήθεια υπολογιστή Kodak Γενική Συζήτηση Hardware 8 6 Jan 2008 16:22
Computer ζητήσουν βοήθεια xerxesjc28 Γενική Συζήτηση Hardware 28 5 Jan 2008 15:28
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.