![]() |
|
| |||
| |||
| היי .. אני רק רוצה לדעת אם some1 יכלו לעזור לי עם זה סוג של קבצים .. יש לי כמה. Pak שאני צריך לערוך .. אבל איך idk: S אני מתכוון, אני יודע איך לחלץ את הקבצים בפנים אבל recomile אותם שוב את orter דבר .. ניסיתי עם הרבה תוכניות .. כמו pakescape, דרקון unpaker, וכו '. אבל אני מחדש שוב צביעות .. plz זהו exaple של קבצים אלו ... רק 1.4mb. http://www.megaupload.com/?d=6Q7BCAM5 some1 יכול לעזור לי? באמת .. tnx הרבה .. נ.ב.: (לא את קובץ דחוס אז .. 7-ZIP או תוכניות כמו זה .. לא עובד PS2: sry דודן שלי רע הנדסה |
|
| |||
| |||
| מצטער, אבל מאז המשחק קבצים אלה הם קרוב לוודאי מוגן בזכויות יוצרים ואנחנו לא יכולים לעזור להם עם שינוי כאן. |
|
| |||
| |||
| האם המשחק בחינם?
__________________ (החיים שלי) [מחשבים, מחשבים נישאים-Xbox360-מוסיקה-TV-films-] מכללת הלומד שלי תואר מחשוב. |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| ציטוט:
רבים חדשה ההרחבה יש שנוצרו על ידי modder ולאחר מכן פרסם את המפתח, כמו זה ציטוט:
ציטוט:
זה תלוי במשחק, יש כמה משחקים מוכנים שנעשו Pak לקובעי / הממירים אחרים dont איזה משחק זה?
|
| |||
| |||
| תודה SWF. |
|
| |||
| |||
| הוא "חדש" במשחק .. קרא florensia מחוברים: P לשחק בחינם .. idk אם את ilegal לערוך את הקבצים .. אבל .. IM לא מנסה לקצץ את המשחק או משהו ... אני רק רוצה לעשות של העור .. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לבקש! - צ 'אט | mrberty | קהילה חדשות וצ 'אטים | 10 | 29 יוני 2009 00:39 |
| בקש Sig - גלגול כאן. | mrberty | דיון Off topic | 2 | ה -25 בחודש יוני 2009 08:52 |
| בקשת עזרה עבור המחשב | kodak | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 6 ינואר 2008 16:22 |
| מחשב בקשת עזרה | xerxesjc28 | כללי חומרה צ 'אט | 28 | ה -5 בחודש ינואר 2008 15:28 |
| שרשרת כלים | |
| |