![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi .. I just wanna know if some1 galėtų padėti man su šia failų natūra .. Turiu kelis. Pak, kad man reikia redaguoti .. bet kaip fajnie: S aš tai žinau, kaip išgauti visus failus viduje, bet recomile em vėl savo orter dalykas .. I've tried su partijų programas .. kaip pakescape, drakonas unpaker pan. But I cant sudaryti vėl .. PLZ tai tų failų exaple ... tik 1.4MB. http://www.megaupload.com/?d=6Q7BCAM5 some1 gali man padėti? tikrai .. TNX daug .. PS: (ne savo suspausto failo .. taigi 7-Zip arba programas, kaip ji .. neveikia PS2 sry cuz Mano blogas ENG |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome, bet kadangi tai yra žaidimo failus jie greičiausiai saugoma autorių teisių ir mes negalime padėti pakeisti juos čia. |
|
| |||
| |||
| IS žaidimas kainuoja?
__________________ (My Life) [Kompiuteriai, Nešiojamieji kompiuteriai-Xbox360-Muzika-TV-Filmai-] koledže Studijavimas mano laipsnio skaičiavimas. |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Citata:
Daug naujų add-on "padarė modder ir tada paskelbti kūrėjas, kaip ir šis Citata:
Citata:
Tai priklauso nuo žaidimo, kai kurie žaidimai turi gatavą Pak formuotojai / konverteriai kitų dont Koks tai žaidimas?
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Ačiū SWF. |
|
| |||
| |||
| yra "nauja" žaidimą .. vadinamas florensia Lankosi: P laisvai žaisti .. fajnie, jei jos ilegal redaguoti failus .. bet .. im not bandote nulaužti žaidimą ar kažką ... aš tik noriu daryti odos .. |