![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Cześć .. Chcę tylko wiedzieć, czy some1 mógłby mi pomóc z tego rodzaju plików ..
Mam kilka. pak, że trzeba edytować .. ale idk jak: S I mean I know-how, aby wyodrębnić wszystkie pliki wewnątrz recomile em, ale znowu jej orter rzeczą .. I've tried z wielu programów .. jak pakescape, smok unpaker itp.. but i cant skompilować ponownie .. plz to exaple tych plików ... tylko 1.4MB. http://www.megaupload.com/?d=6Q7BCAM5 some1 może mi pomóc? naprawdę .. tnx dużo .. PS: (jej nie skompresowany plik .. tak 7-zip lub programy podoba .. nie działają PS2: sry cuz my bad pol
|
|
|
|||
|
|||
|
Przepraszamy, ale ponieważ są to gry pliki są najprawdopodobniej chronione prawami autorskimi i nie może pomóc w ich zmianę tutaj.
|
|
|
|||
|
|||
|
Czy gra wolne?
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
Cytat:
Wiele nowy add-on został złożony przez modder a następnie opublikowane przez deweloperów, jak ten Cytat:
Cytat:
To zależy od gry, niektóre gry mają gotowych pak decydentów / konwerterów innych dont Co to jest gra?
Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
|
|||
|
|||
|
Dzięki SWF.
|
|
|
|||
|
|||
|
jest "nową" grę .. zwane florensia online: P swobodnie grać .. idk, jeśli jego ilegal edytować pliki .. ale .. im nie próbuje hack gry lub coś ... I tylko zrobić jeden skóry ..
|