![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Buna .. Vreau doar să ştiu dacă some1 ar putea ajuta-ma cu acest tip de fisiere .. Am câteva. pak că am nevoie de edit .. dar cum idk: S Adica stiu cum sa extras toate fişierele din interiorul ei, dar recomile din nou sa orter lucru .. Am incercat cu o multime de programe .. ca pakescape, dragon unpaker, etc. dar i cant compila din nou .. plz aceasta este o exaple de aceste fişiere ... doar 1.4mb. http://www.megaupload.com/?d=6Q7BCAM5 some1 poate să mă ajute? Chiar .. tnx mult .. PS: (sa nu un fişier comprimat .. deci 7-Zip sau programe place .. nu funcţionează PS2: sry vere mea rău eng |
|
| |||
| |||
| Ne pare rău, dar, deoarece acestea sunt fişiere de joc, cel mai probabil, acestea sunt protejate prin copyright şi nu vă putem ajuta cu modificarea le aici. |
|
| |||
| |||
| ESTE jocul liber???
__________________ (My Life) [Calculatoare-Laptopuri-Xbox360-Muzica-Tv-Filme-] Studiu pentru Colegiul meu în grad de calcul. |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Citat:
Multe un nou add-on a fost făcută de către modder şi apoi publicate de către dezvoltator, ca acest Citat:
Citat:
Aceasta depinde de joc, unele jocuri au gata făcute pak de decizie / convertoare alte dont Ce joc e asta?
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Multumesc SWF. |
|
| |||
| |||
| este un "nou" joc .. numit florensia online: P gratuit pentru a juca .. idk dacă său ilegal edita imagini .. dar .. im nu încerc să hack de joc sau ceva ... Eu doar vreau să fac o piele .. |
![]() |
|
| Marcaje |