![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj .. Chcem len vedieť, či some1 by mohla pomôcť mi s týmto typom súborov .. Mám málo. Potom, že aj potrebu upraviť .. ale jak IDK: S Teda já vím, jak extrahovať všetky súbory vo vnútri ale recomile em opäť jeho orter vec .. som sa pokúsil s množstvom programov .. rád pakescape, drak unpaker atď. ale i cant zostaviť znova .. plz je to exaple týchto súborov ... Len 1.4megabajt http://www.megaupload.com/?d=6Q7BCAM5 some1 môžete mi pomoct? Naozaj .. tnx moc .. PS: (nie jeho komprimovaného súboru .. tak 7-zip, alebo programy, ako je .. nefungujú PS2: sry cuz moje zlé eng |
|
| |||
| |||
| Je nám ľúto, ale pretože tieto súbory sú hry, ktoré sú s najväčšou pravdepodobnosťou chránené autorským právom a nemôžeme pomôcť s pozmenením tu. |
|
| |||
| |||
| IS hry zadarmo?
__________________ (My Life) [Počítače-Notebooky-Xbox360-Music-Tv-Films-] College Štúdium na môj titul v odbore výpočtovej techniky. |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Citácia:
Mnohé nový add-on podal modder a potom vydala developera, takhle Citácia:
Citácia:
To záleží na hre, niektoré hry boli hotové potom tvorcovia / Prevodníky iné dont Aká hra je?
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Vďaka SWF. |
|
| |||
| |||
| je "nové" hra .. nazýva florensia online: P zdarma hrať .. IDK-li jeho ilegal editovať súbory .. ale .. im ne snažia hack hry alebo tak niečo ... Ja len chcem robiť kože .. |