μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

RON Too1 Precisead

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23η Ιουνίου 2009, 09:19
Νέο Μέλος Ομάδα

Default RON Too1 Precisead

Έχω διαπιστώσει ότι αυτό "RON Too1 Precisead" κατά τη δική μου Προσθήκη / Αφαίρεση προγραμμάτων λίστα, όταν πατηθεί & αφαιρέσετε είπε ο υπολογιστής μου δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά, εάν αφαιρεθεί. Αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι, μπορεί κανείς να μου πει τι είναι το πρόγραμμα και αν είναι ασφαλή για την άρση παρακαλώ! Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια σε αυτό.
Old 26 Ιουνίου 2009, 09:53
Ομάδα Δωρητών

Πιστεύω ότι αυτό είναι το κακόβουλο λογισμικό. Πάω ΕΔΩ και ακολουθήστε τις οδηγίες. Ένα malware ειδικός θα σας βοηθήσει.

EDIT: Αν αυτό το νήμα για Bleeping Computers είναι η δική σας, τότε κλείστε το. Μόνο ένα άτομο πρέπει να σας βοηθήσει. Δεδομένου ότι χρειάστηκαν 5 μέρες για να απαντήσει, θα έλεγα ότι θα πρέπει να βοηθήσει την ταχύτερη εδώ.
Old 26 Ιουνίου 2009, 13:40
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ την
Reply

Register

Σελιδοδείκτες
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.