manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

RON Too1 Precisead

Reply

Thread Tools
Old 23. lipnja 2009, 09:19
Novi član grupe

Default RON Too1 Precisead

Ive 'postaviti ovaj "RON Too1 Precisead" u mom Dodaj / Ukloni programe list, i kad sam kliknuo ukloniti rekao moj računalo svibanj neće raditi ispravno ako je uklonjena. Ali sam nema pojma što je to, može bilo tko reći mene što se program i ako je siguran to maknuti molim! Hvala za bilo kakvu pomoć u tome.
Old 26. lipnja 2009, 09:53
Donatorska Grupa

JA vjerovati ovaj je zlonamjerni softver. Ići OVDJE i slijedite upute. A štetne sadržaje stručnjak će Vam pomoći.

EDIT: Ako ovaj thread na Bleeping Computers je tvoje, a zatim zatvorite Internet vanjska strana. Samo jedna osoba trebala bi vam pomoći. Budući da ih 5 dana da odgovore, ja bih predlažemo da bi se pomoglo bržim ovdje.
Old 26. lipnja 2009, 13:40
Novi član grupe

Thank's
Reply

Register

Bookmarks
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.