rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Ogólne Oprogramowanie Czat

Register

RON Too1 Precisead

Reply

Narzędzia wątku
Old 23 cze 2009, 09:19
Nowe państwa grupy

Default RON Too1 Precisead

I've found this "RON Too1 Precisead" w moim Dodaj / Usuń programy listy i kiedy kliknął go usunąć powiedział mój komputer może nie działać prawidłowo, jeśli usunięte. Ale Nie mam pojęcia co to jest, ktoś może mi powiedzieć, co program jest i jeżeli jest to bezpieczne usunięcie proszę! Dziękujemy za pomoc w tej sprawie.
Old 26 czerwiec 2009, 09:53
Grupa dawcy

Wierzę, że jest to malware. Iść TUTAJ i postępuj zgodnie z instrukcjami. A złośliwym specjalista pomóc.

EDIT: Jeśli tego wątku na Bleeping Komputery jest twoje, a następnie zamknij ją. Tylko jedna osoba powinna pomóc. Ponieważ minęło im 5 dni na odpowiedź, i mógłby sugerować, że będzie się szybciej tutaj.
Old 26 czerwiec 2009, 13:40
Nowe państwa grupy

Thank's
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.