мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

РОН Тоо1 Прецисеад

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23. јуни 2009, 09:19
Нови члан групе

Default РОН Тоо1 Прецисеад

Иве 'оснивати данашји "РОН Тоо1 Прецисеад" у мом Додај / Уклони програме лист, и кад сам кликнуо уклоните рекао мој рачунар мај неће радити исправно ако је уклоњена. Али сам нема појма шта је то, може било ко рећи мене што се програм и ако је сигуран за премештање молим! Хвала за било какву помоћ у томе.
Old 26. јуни 2009, 09:53
Донаторска Група

ЈА веровати данашји је злонамерни софтвер. Ићи ОВДЈЕ и следите упутства. А штетне садржаје стручњак ће вам помоћи.

Едит: Ако овај тхреад на Блеепинг Цомпутерс је твоје, а затим затворите то вањска страна. Само једна особа требала би вам помоћи. Будући да их 5 дана да одговоре, ја бих предлажемо да би се помогло бржим овде.
Old 26. јуни 2009, 13:40
Нови члан групе

Тханк'с
Reply

Register

Боокмаркс
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц