az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

RON Too1 Precisead

Reply

Konu Araçları
Old 23 Haziran 2009, 09:19
Yeni Üye Grubu

Default RON Too1 Precisead

Bu "RON Too1 Precisead" benim Program Ekle / Kaldır listesinde, & in bulduk ben benim bilgisayar düzgün varsa kaldırılır çalışmayabilir söyledi kaldırmak tıkladım. Ama ben hiç bir fikrim ne, herkes program ve eğer lütfen kaldırmak için güvenli ne olduğunu söyle can verdik! Bu konuda her türlü yardım için teşekkür ederiz.
Old 26 Haziran 2009, 09:53
Bağış Grubu

Bu kötü amaçlı yazılım olduğuna inanıyorum. Gitmek BURAYA ve talimatları izleyin. Bir kötü amaçlı yazılım uzmanı size yardımcı olacaktır.

EDIT: Eğer Bu iplik Bleeping Bilgisayar üzerinde senin, onu kapatın lütfen. Sadece bir kişi size yardımcı olacaktır. Bundan 5 gün yanıt vermeye götürdüler, ben size çabuk buraya yardımcı olacağını tavsiye ediyor.
Old 26 Haziran 2009, 13:40
Yeni Üye Grubu

Thank's
Reply

Register

Bookmarks
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından