![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз инсталирана стара MS DOS игра наречена спускане на моя Windows XP персонален компютър. Играта работи добре, освен всичко се ускори. Всичко се движи много бързо, така че играта е невъзможно да се играе, защото това, което аз не знам какво да стрелям в. Има ли някакъв начин да се получи тази игра се пускат в нормална скорост на XP? Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте да работи в режим на съвместимост?
|
| |||
| |||
| Бихте ли обяснили как мога да направя това. Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кликнете с десния бутон върху. инсталирате EXE файл и след това не трябва да е нещо, което казва вървят compatiblitye и изберете най-ранните operationg система
| |||
| |||
| Здравейте, аз се опитах изпълняват програмата в съвместимостта на Windows95 и тя е все още insanely бързо, точно както преди. А точка е да се отбележи, е АЗ didnt рестартирате компютъра си по време на периода, когато се променя съвместимостта и когато аз се опитах да свири на играта. Трябва ли да се рестартира компютъра, преди да се опита да свири на играта? Бихте това направи разликата, и ако не е нещо друго, което мога да направя? Благодарности |
|
| |||
| |||
| не рестартиране wouldnt правят разлика хм Има ли някакви настройки или меню опция за игра? |
|
| |||
| |||
| Там е менюто с опции и настройка на програмата. В менюто с опции doesn't имате съответните неща и настройка на програмата е всичко за звуци. Мога да ви изпрати на играта, ако искате и вие да опитате, е много малък. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Друго нещо, което бихте могли да опитате е ...... Пусни ресурс гладен ап, докато играят играта.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как да се провери какво Speed паметта ми се използва? | P5200 | Процесори, дънни платки & RAM | 11 | 17 Март 2009 10:00 |
| Speed Фен излъчване GPU Работещи Между 55-60 C. | P5200 | Графика на карти & Монитори | 7 | 20 февруари 2009 10:51 |
| Къде мога да намеря софтуер, който подобрява ми пишете на скоростта | yonilobo | Linux & Алтернативни OS | 3 | 22 ноември 2008 02:44 |
| Нови Gfx карта пускат в полувреме Той Speed | marsay001 | Графика на карти & Монитори | 1 | 15 Jan 2008 16:20 |
| Power създаден проблем ... няма сигнал .... CPU фен продължава да работи на висока скорост ... | whitty | Общи Хардуер Чат | 4 | 2-ро Jan 2008 11:52 |
| Нишка Инструменти | |
| |