![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, mám nainstalované staré MS DOS hru s názvem Descent na mých Windows XP PC. Hra funguje výjimkou je vše urychlit. Všechno se pohybuje velmi rychle, takže hra je nemožné, aby to, co hrát, protože já nevím, co střílet na. Existuje nějaký způsob, jak se tato hra běží na normální rychlost na XP? Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste spustit v režimu kompatibility?
|
| |||
| |||
| Mohl byste vysvětlit, jak to můžu udělat. Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| klikněte pravým tlačítkem myši na. nainstalovat exe soubor a pak tam musí být něco, co říká, běží v compatiblitye a zvolit nejbližší operationg systém
| |||
| |||
| Ahoj, jsem běží program v kompatibilitě s Windows95 a bylo stále šíleně rychle, stejně jako předtím. A poznamenat, I didnt restartování počítače v časovém období mezi lety, když jsem změnil kompatibilita a když jsem se pokusil hraní hry. Měl bych mít restartování PC před Zkoušel jsem hrát hry? By to učinili rozdíl, a pokud ne, je tam něco jiného můžu dělat? Díky |
|
| |||
| |||
| žádný restart bych si udělal rozdíl um nějaké nastavení nebo volby menu ve hře? |
|
| |||
| |||
| Existuje menu a nastavení programu. Možnosti menu doesnt mít žádné relevantní materiály a instalační program je o zvuky. Mohl bych vám poslat hru, pokud jste chtěli, a můžete si to vyzkoušet, je velmi malá. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Další věc, kterou byste mohli zkusit se ...... spustit zdroj hlad app, zatímco hraje hru.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak zjistit Speed Moje paměť se pohybuje? | P5200 | Procesory, základní desky & RAM | 11 | 17. března 2009 10:00 |
| Otáčky ventilátoru GPU program funguje mezi 55-60 C. | P5200 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 20. února 2009 10:51 |
| Kde mohu najít software, který zlepšuje mé písařské rychlost | yonilobo | Linux & Alternativní OS | 3 | 22. listopad 2008 02:44 |
| Nové GFX karta Spouštení v polovině Je Speed | marsay001 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 15. ledna 2008 16:20 |
| Power problém ... no signál .... cpu větrák neustále běží na vysokou rychlost ... | whitty | Obecné Hardware Chat | 4 | 2. ledna 2008 11:52 |
| Thread Nástroje | |
| |