![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, θα εγκαταστήσει ένα παλιό παιχνίδι MS DOS κάλεσε καθόδου για τα Windows XP PC μου. Το παιχνίδι λειτουργεί καλά, εκτός από όλα είναι να επιταχυνθεί. Οτιδήποτε κινείται πολύ γρήγορα, οπότε το παιχνίδι είναι αδύνατο να παίξει αυτό, επειδή δεν ξέρω τι να πυροβολήσει. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να πάρετε αυτό το παιχνίδι τρέχει σε κανονική ταχύτητα για XP; Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε να προβάλετε σε λειτουργία συμβατότητας;
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να μου εξηγήσετε πώς μπορώ να το κάνω αυτό. Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| κάντε δεξί κλικ πάνω του. exe εγκαταστήσετε το αρχείο και στη συνέχεια θα πρέπει να υπάρχει κάτι που λέει ότι τρέχει σε compatiblitye και να επιλέγει το συντομότερο operationg σύστημα
| |||
| |||
| Γεια σου, εγώ προσπάθησα τρέχει το πρόγραμμα με το συμβιβάσιμο των Windows95 και ήταν ακόμα insanely γρήγορα, ακριβώς όπως και πριν. Ένα σημείο πρέπει να σημειωθεί είναι ι didnt επανεκκίνηση του υπολογιστή μου κατά τη χρονική περίοδο μεταξύ του σημείου όπου Έχω αλλάξει την συμβατότητα και όταν δοκίμασα το παιχνίδι. Πρέπει να έχω κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή πριν δοκίμασα το παιχνίδι; Μήπως αυτό το έχουν κάνει τη διαφορά και αν δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Δεν απαιτείται επανεκκίνηση wouldnt έχουν κάνει um διαφορά υπάρχουν ρυθμίσεις ή στο μενού επιλογή για το παιχνίδι; |
|
| |||
| |||
| Υπάρχει ένα μενού επιλογών και ένα πρόγραμμα εγκατάστασης. Η doesn't μενού επιλογών έχει καμία σχετική ουσία και το πρόγραμμα εγκατάστασης είναι όλα αυτά ακούγονται περίπου. Θα μπορούσα να σας στείλω το παιχνίδι, αν θέλετε και μπορείτε να το δοκιμάσετε, είναι πολύ μικρή. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κάτι άλλο που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε είναι ...... εκτελέσετε μια πόρος πεινασμένος app, παίζοντας το παιχνίδι.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς να Ελέγξτε ποια ταχύτητα μου κινείται με τη μνήμη; | P5200 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 17 Μαρ 2009 10:00 |
| Ταχύτητα Fan Παρουσίαση GPU κινείται μεταξύ 55-60 C. | P5200 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 20 Φεβ 2009 10:51 |
| Πού μπορώ να βρω ένα λογισμικό που βελτιώνει την ταχύτητα μου πληκτρολογώντας | yonilobo | Linux & Εναλλακτικές OS | 3 | 22 Νοε 2008 02:44 |
| Νέα Gfx Card λειτουργίας στο ήμισυ Είναι Ταχύτητα | marsay001 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 15 Ιαν 2008 16:20 |
| Power μέχρι πρόβλημα ... δεν σήμα .... cpu ανεμιστήρας κρατά που λειτουργούν με μεγάλη ταχύτητα ... | Whitty | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 2η Ιαν 2008 11:52 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |